quote:
Originally posted by crizz:
...το θέμα είναι, αν από τεχνικής πλευράς στην Υπηρεσία αποστολής ecards του kom.gr γίνεται φακέλωμα...
Ήσουν ξεκάθαρος στην ερώτησή σου και δεν νομίζω να σε κατάλαβα λάθος. Εύθικτος γίνομαι γιατί ενώ υποτίθεται ότι δημιούργησα στο site μια υπηρεσία χρήσιμη για όλους, που με πήρε χρόνο και μεράκι, και ενώ λιγότερα γνωστά αλλά και άγνωστα άτομα λένε και ένα ευχαριστώ... ξαφνικά γυρίζει ένα φιλαράκι για να σου πει ότι τους φακελώνεις κιόλας. Και το λεει και δημόσια. Και επιμένει κιόλας.Anyway, στην τελική απλά κατάλαβα ότι μπερδεύεις τους όρους και λες SPAM γενικά όλα τα άχρηστα emails που λαμβάνεις. Και προφανώς μιλάς για junk mails ή worms.
Αν έλαβες ποτέ κάποια από τις παραπάνω μορφές "από το kom.gr" και το δηλώνεις και δημόσια, θα πρέπει να διευκρινίζεις από ποιον λογαριασμό ακριβώς το έλαβες (στο @kom.gr σήμερα υπάρχουν δεκάδες POP λογαριασμοί χρηστών). Και τί email ήταν (spam; worm; άλλο . Για αυτό το πράγμα αν θες άνοιξε ένα ξεχωριστό θέμα και γράψε τα εκεί.
Γιατί δεν μπορεί να λαμβάνεις έναν worm απ' οπουδήποτε και να λες στο forum ότι "πήρες spam από το kom.gr και οπότε ΙΣΩΣ μας φακελώνει το kom.gr". Εσένα μπορεί να φαίνεται αστείο και ασήμαντο αλλά για μένα είναι η δουλειά μου, το κύρος μου, και ναι, γίνομαι εύθικτος και ναι, το παίρνω προσωπικά.
[ 29-04-2003: Message edited by: GregoryGR ]
--------------------
www.gregory.gr