Komotini On-Line ΚΤΕΟ Θρακικά
 KOMOTINI ON-LINE » FORUM
ΧΩΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ Αναζήτηση στο SiteΠροσθήκη στα ΑγαπημέναΣτείλτε Σελίδα σε Φίλο
κομοτηνή ειδήσεις χάρτες κατάλογος ecards ευρετήριο επιχειρηματικά ξενοδοχεία διασκέδαση forum
Sorokada Komotini
ΠΡΟΦΙΛ | ΕΓΓΡΑΦΗ | ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ | ΒΟΗΘΕΙΑ | ΜΕΛΗ | ΑΡΧΙΚΗ
New Topic  Post Reply
  next oldest topic   next newest topic
»  KOMOTINI FORUMS   » ΒΟΗΘΕΙΑ / ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ / ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ   » Βιβλίο Εντυπώσεων   » καρτες

Στείλε αυτή την Σελίδα σε φίλους!    
Αποστολέας Θέμα: καρτες
meteo
Νέο Μέλος
Μέλος 118

στάλθηκε στις 14-02-2003 14:29     Προφίλ Χρήστη: meteo   Προσωπική Ιστοσελίδα   Αποστολή Email: meteo     Αποστολή Προσωπικού Μηνύματος   Τροποποίηση/Διαγραφή   Απάντηση με Αναφορά
γεια σου Γρηγορη

εχεις πολυ ωραιες καρτες [παρελαβα μια απο την Ναταλια ]
μπραβο λεβεντη μου ,
ποτε θα παμε για μποουλινκ?
by-by

pp null

Admin
Διαχειριστής
Μέλος 1

Αξιολόγηση:

στάλθηκε στις 14-02-2003 15:02     Προφίλ Χρήστη: Admin   Προσωπική Ιστοσελίδα   Αποστολή Email: Admin     Αποστολή Προσωπικού Μηνύματος   Τροποποίηση/Διαγραφή   Απάντηση με Αναφορά
Ο Γιώργος;;;
Wow! Καλως ήρθες από τα μέρη μας βρε δάσκαλε!
Χαίρομαι πολύ που μας επισκέφθηκες και ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!
Για μπόουλινγκ που λες... μόλις κατεύω Αθήνα (που προς το παρόν δεν προβλέπεται).
Τα λέμε!
--------------------
=================
Komotini On-Line

Μηνύματα: 118 | Από: Κομοτηνή | Εγγραφή: Οκτ 2001  |  IP: Logged
ksysa
Νέο Μέλος
Μέλος 134

Αξιολογήστε!

στάλθηκε στις 14-04-2003 14:40     Προφίλ Χρήστη: ksysa   Προσωπική Ιστοσελίδα   Αποστολή Email: ksysa     Αποστολή Προσωπικού Μηνύματος   Τροποποίηση/Διαγραφή   Απάντηση με Αναφορά
Bravo GregoryGR telies kartes sy muaresyne poli Genikos esi OREOS
crizz
Μέλος
Μέλος 33

στάλθηκε στις 24-04-2003 19:44     Προφίλ Χρήστη: crizz   Προσωπική Ιστοσελίδα   Αποστολή Email: crizz     Αποστολή Προσωπικού Μηνύματος   Τροποποίηση/Διαγραφή   Απάντηση με Αναφορά
Και κάτι ακόμη ρε συ greg. Δεν υπάρχει ούτε μία κάρτα για το Πάσχα

Τι μπορούμε να κάνουμε γι' αυτό; Όχι πάντως να βάλουμε από άλλες αντιστοιχες υπηρεσίες άλλων portal, σωστά;

Χμ, μήπως να πάμε σε κανα δημοτικό και να πάρουμε τις ζωγραφίες των πιτσιρικάδων;

GregoryGR
Διαχειριστής
Μέλος 8

Αξιολόγηση:

στάλθηκε στις 24-04-2003 19:46     Προφίλ Χρήστη: GregoryGR   Προσωπική Ιστοσελίδα   Αποστολή Email: GregoryGR     Αποστολή Προσωπικού Μηνύματος   Τροποποίηση/Διαγραφή   Απάντηση με Αναφορά
Προστέθηκαν πάνω από 20 νέες κάρτες στον κατάλογό μας με θέμα το Πάσχα.
Στείλτε τις σε φίλους και γνωστούς, ελπίζω να σας αρέσουν.

--------------------
www.gregory.gr

Μηνύματα: 294 | Από: Κομοτηνή | Εγγραφή: Οκτ 2001  |  IP: Logged
crizz
Μέλος
Μέλος 33

στάλθηκε στις 26-04-2003 10:49     Προφίλ Χρήστη: crizz   Προσωπική Ιστοσελίδα   Αποστολή Email: crizz     Αποστολή Προσωπικού Μηνύματος   Τροποποίηση/Διαγραφή   Απάντηση με Αναφορά
Τώρα μάλιστα! Μια ερώτηση μόνο.
Δε πιστεύω όταν συμπληρώνω τα στοιχεία του παραλήπτη (όνομα,email) να καταχωρούνται πουθενά

Είναι κάτι που πάντα φοβόμουν σε τέτοιες υπηρεσίες. Δε θα ήθελα ποτέ να είμαι εγώ η αιτία να γεμίσει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο των φίλων μου, spam.

Βέβαια απ' όσο ξέρω τον admin του kom.gr δε θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο, απλά ρωτάω από τεχνικής πλευράς αν γίνεται.

[ 26-04-2003: Message edited by: crizz ]

GregoryGR
Διαχειριστής
Μέλος 8

Αξιολόγηση:

στάλθηκε στις 26-04-2003 13:23     Προφίλ Χρήστη: GregoryGR   Προσωπική Ιστοσελίδα   Αποστολή Email: GregoryGR     Αποστολή Προσωπικού Μηνύματος   Τροποποίηση/Διαγραφή   Απάντηση με Αναφορά
Αν το θέτεις τόσο γενικά, από τεχνικής πλευράς γίνονται τα πάντα, έτσι δεν είναι;

[ 26-04-2003: Message edited by: GregoryGR ]
--------------------
www.gregory.gr

crizz
Μέλος
Μέλος 33

στάλθηκε στις 26-04-2003 18:38     Προφίλ Χρήστη: crizz   Προσωπική Ιστοσελίδα   Αποστολή Email: crizz     Αποστολή Προσωπικού Μηνύματος   Τροποποίηση/Διαγραφή   Απάντηση με Αναφορά
Ναι αλλά το θέμα είναι, αν από τεχνικής πλευράς στην Υπηρεσία αποστολής ecards του kom.gr, γίνεται φακέλωμα!!
GregoryGR
Διαχειριστής
Μέλος 8

Αξιολόγηση:

στάλθηκε στις 26-04-2003 20:22     Προφίλ Χρήστη: GregoryGR   Προσωπική Ιστοσελίδα   Αποστολή Email: GregoryGR     Αποστολή Προσωπικού Μηνύματος   Τροποποίηση/Διαγραφή   Απάντηση με Αναφορά
Τώρα τι το ψάχνεις; Εσύ δεν είσουν αυτός που είπες σε προηγούμενο μήνυμα ότι "απ' όσο ξέρω τον admin του kom.gr δε θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο";
Δηλαδή το είπες από ευγένεια παρότι δεν είσαι και πολύ σίγουρος;
Ωραία, σου απαντάω - ΟΧΙ, δεν γίνεται συλλογή των διευθύνσεων των παραλυπτών.
Ελπίζω να νιώθεις καλύτερα τώρα. Εγώ πάντως δεν μπορώ να πω το ίδιο διστυχώς.

2 χρόνια τώρα διαχειρίζομαι το kom.gr που έχει τόσους και τόσους τρόπους να συλλέγει emails, γενικά ασχολούμαι χρόνια με το αντικείμενο. Μπορεί σε όλο αυτό το διάστημα να βρεθεί έστω ένας που να του είχα στείλει ποτέ spam email; Μήπως έστειλα ποτέ σε σένα, crizz; Γιατί αν ΟΧΙ - τότε δεν καταλαβαίνω προς τι μου κάνεις αυτή την ερώτηση.

[ 26-04-2003: Message edited by: GregoryGR ]
--------------------
www.gregory.gr

crizz
Μέλος
Μέλος 33

στάλθηκε στις 29-04-2003 09:55     Προφίλ Χρήστη: crizz   Προσωπική Ιστοσελίδα   Αποστολή Email: crizz     Αποστολή Προσωπικού Μηνύματος   Τροποποίηση/Διαγραφή   Απάντηση με Αναφορά
Ρε αγόρι μου καλό, πολύ εύθικτoς μου έγινες. Αφού το ξεκαθάρισα απ' την αρχή ότι δε φοβάμαι κάτι τέτοιο απ' το kom.gr

Μιλούσα γενικά για τις υπόλοιπες αντίστοιχες υπηρεσίες άλλον site. Φυσικά δεν είναι δυνατό αν οι διάφορες υπηρεσίες ΑΛΛΩΝ site καταγράφουν τα email. Αλλά ίσως κάποιος παρατήρησε spam μετά από αποστολή μιας κάρτας σε ένα φίλο του ή κάτι τέτοιο.

Ελπίζω αυτή τη φορά να έγινα κατανοητός. 3 post μου πείρε πια να πω αυτό που ήθελα.

(έχω ένα spam από kom.gr )

[ 29-04-2003: Message edited by: crizz ]

GregoryGR
Διαχειριστής
Μέλος 8

Αξιολόγηση:

στάλθηκε στις 29-04-2003 16:20     Προφίλ Χρήστη: GregoryGR   Προσωπική Ιστοσελίδα   Αποστολή Email: GregoryGR     Αποστολή Προσωπικού Μηνύματος   Τροποποίηση/Διαγραφή   Απάντηση με Αναφορά
quote:
Originally posted by crizz:
...το θέμα είναι, αν από τεχνικής πλευράς στην Υπηρεσία αποστολής ecards του kom.gr γίνεται φακέλωμα...

Ήσουν ξεκάθαρος στην ερώτησή σου και δεν νομίζω να σε κατάλαβα λάθος. Εύθικτος γίνομαι γιατί ενώ υποτίθεται ότι δημιούργησα στο site μια υπηρεσία χρήσιμη για όλους, που με πήρε χρόνο και μεράκι, και ενώ λιγότερα γνωστά αλλά και άγνωστα άτομα λένε και ένα ευχαριστώ... ξαφνικά γυρίζει ένα φιλαράκι για να σου πει ότι τους φακελώνεις κιόλας. Και το λεει και δημόσια. Και επιμένει κιόλας.

Anyway, στην τελική απλά κατάλαβα ότι μπερδεύεις τους όρους και λες SPAM γενικά όλα τα άχρηστα emails που λαμβάνεις. Και προφανώς μιλάς για junk mails ή worms.

Αν έλαβες ποτέ κάποια από τις παραπάνω μορφές "από το kom.gr" και το δηλώνεις και δημόσια, θα πρέπει να διευκρινίζεις από ποιον λογαριασμό ακριβώς το έλαβες (στο @kom.gr σήμερα υπάρχουν δεκάδες POP λογαριασμοί χρηστών). Και τί email ήταν (spam; worm; άλλο . Για αυτό το πράγμα αν θες άνοιξε ένα ξεχωριστό θέμα και γράψε τα εκεί.

Γιατί δεν μπορεί να λαμβάνεις έναν worm απ' οπουδήποτε και να λες στο forum ότι "πήρες spam από το kom.gr και οπότε ΙΣΩΣ μας φακελώνει το kom.gr". Εσένα μπορεί να φαίνεται αστείο και ασήμαντο αλλά για μένα είναι η δουλειά μου, το κύρος μου, και ναι, γίνομαι εύθικτος και ναι, το παίρνω προσωπικά.

[ 29-04-2003: Message edited by: GregoryGR ]
--------------------
www.gregory.gr

crizz
Μέλος
Μέλος 33

στάλθηκε στις 02-05-2003 13:03     Προφίλ Χρήστη: crizz   Προσωπική Ιστοσελίδα   Αποστολή Email: crizz     Αποστολή Προσωπικού Μηνύματος   Τροποποίηση/Διαγραφή   Απάντηση με Αναφορά
Κι ύστερα μου λες ότι δεν είσαι εύθικτος. Αν συνεχίσεις έτσι θα φοβάμαι να αναφαιρθώ σε 'σένα ξανά μέσα σ' αυτό το forum.
quote:
...το θέμα είναι, αν από τεχνικής πλευράς στην Υπηρεσία αποστολής ecards του kom.gr γίνεται φακέλωμα...

Αυτό που λέω εδώ είναι αν όσα portal χρησιμοποιούν την ίδια υπηρεσία αποστολής e-cards με του kom.gr αν έχουν την δυνατότητα να καταφράψουν... Αν πάλι στραβώσεις θα σβήσω τα post μου

Όσο για το spam, μάλλον ήταν αποτυχημένο χιουμορ. κ. Εύθικτε. Ευχαριστω πάντως για το μάθημα περι spam, junk mail κλπ.

[ 02-05-2003: Message edited by: crizz ]

GregoryGR
Διαχειριστής
Μέλος 8

Αξιολόγηση:

στάλθηκε στις 02-05-2003 16:04     Προφίλ Χρήστη: GregoryGR   Προσωπική Ιστοσελίδα   Αποστολή Email: GregoryGR     Αποστολή Προσωπικού Μηνύματος   Τροποποίηση/Διαγραφή   Απάντηση με Αναφορά
quote:
...Αυτό που λέω είναι αν όσα portal χρησιμοποιούν την ίδια υπηρεσία αποστολής e-cards με του kom.gr αν έχουν την δυνατότητα να καταφράψουν...

Τώρα επιτέλους έγινες κατανοητός.
Εγώ ξέρεις πολύ καλά τί γνώμη έχω για σένα αλλά ήταν ανάγκη να γίνει ξεκάθαρο ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ εννοούσες γιατί εδώ δεν μιλάμε μόνο οι 2 μας, αυτό το θέμα ενδεχομένως να το διαβάσουν εκατοντάδες άλλοι επισκέπτες του site. Δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να δοθεί εντύπωση ότι μπορεί πράγματι με οποιονδήποτε τρόπο να εκμεταλλευόμαστε τους επισκέπτες και τα προσωπικά τους δεδομένα. Δεν είναι δα για πλάκα αυτό και προπαντός δεν πρόκειται για προσωπικό site.
Χαίρομαι που ξεκαθαρίσαμε τα πράγματα

Τώρα όσον αφοράει την ουσία:
Το κάθε site χρησιμοποιεί διαφορετικό μηχανισμό για αυτή την υπηρεσία, με διαφορετικές δυνατότητες και λειτουργίες. Το συγκεκριμένο (του kom.gr) ΔΕΝ έχει την δυνατότητα αυτή. Είναι ένας μηχανισμός για Image Gallery με δυνατότητα αποστολής Ecards. Μεταφρασμένο στα ελληνικά και ελαφρός τροποποιημένο από μένα.

[ 02-05-2003: Message edited by: GregoryGR ]
--------------------
www.gregory.gr

Όλες οι ώρες είναι Ώρες Ελλάδας  

New Topic  Post Reply Close Topic    Move Topic    Διαγραφή μηνύματος next oldest topic   next newest topic
Γρήγορη Μετάβαση:

Γενικές πληροφορίες | Ειδήσεις | Χάρτες | Τουριστικός οδηγός | Διασκέδαση | E-Cards | Forum | Κατάλογος ιστοσελίδων

Αρχική σελίδα | Χάρτης του site | Πληροφορίες για το site | Προτείνετε το site | Διαφήμιση στο site | Επικοινωνία
Στατιστικά του Site Copyright © Komotini On-Line 2000-2007
Υψηλάντου 3, 69100 Κομοτηνή • Τηλ-Fax: 25310 36699
studio.kom.gr