Komotini On-Line ΚΤΕΟ Θρακικά
 KOMOTINI ON-LINE » FORUM
ΧΩΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ Αναζήτηση στο SiteΠροσθήκη στα ΑγαπημέναΣτείλτε Σελίδα σε Φίλο
κομοτηνή ειδήσεις χάρτες κατάλογος ecards ευρετήριο επιχειρηματικά ξενοδοχεία διασκέδαση forum
Sorokada Komotini
ΠΡΟΦΙΛ | ΕΓΓΡΑΦΗ | ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ | ΒΟΗΘΕΙΑ | ΜΕΛΗ | ΑΡΧΙΚΗ
New Topic  Post Reply
  next oldest topic   next newest topic
»  KOMOTINI FORUMS   » ΒΟΗΘΕΙΑ / ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ / ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ   » Βοήθεια   » ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΦΟΡΜΑΤ

Στείλε αυτή την Σελίδα σε φίλους!    
Αποστολέας Θέμα: ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΦΟΡΜΑΤ
SUNNY
Νέο Μέλος
Μέλος 250

Αξιολογήστε!

στάλθηκε στις 08-12-2004 21:54     Προφίλ Χρήστη: SUNNY   Προσωπική Ιστοσελίδα   Αποστολή Email: SUNNY     Αποστολή Προσωπικού Μηνύματος   Τροποποίηση/Διαγραφή   Απάντηση με Αναφορά
Θα ήθελα αν μπορώ να κάνω μόνη μου φορμάτ στο σκληρό. Έχω back up τα αρχεία μου και όλα τα cd για να επναεγκαταστήσω τα wın98 και όλα τα σχετικά. Μπορεί να βοηθήσει κανείς;
Σας είμαι υπόχρεη εκ των προτέρων.

GregoryGR
Διαχειριστής
Μέλος 8

Αξιολόγηση:

στάλθηκε στις 08-12-2004 22:19     Προφίλ Χρήστη: GregoryGR   Προσωπική Ιστοσελίδα   Αποστολή Email: GregoryGR     Αποστολή Προσωπικού Μηνύματος   Τροποποίηση/Διαγραφή   Απάντηση με Αναφορά
Γεια σου SUNNY και καλωσόρισες στο Forum,

Αν έχεις Windows98 τότε στις επιλογές Τερματισμού του υπολογιστή πρέπει να υπάρχει μια επιλογή που λέγεται "Επανεκκίνηση σε DOS". Επέλεξε αυτή την επιλογή και ο υπολογιστής θα επανεκκινήσει αλλά θα βγάλει μαύρη οθόνη με γραμμή εντολών: C:>
Γράψε εκεί όπως βλέπεις παρακάτω:
C:> format C:
Ακολουθεί μια διαδικασία που τα σβήνει όλα στον δίσκο και κάποια στιγμή σταματάει πάλι στο C:>.
Τότε βάζεις μέσα στο CD-ROM το CD των Windows98 και κάνεις πάλι επανεκκίνηση του υπολογιστή (απλά από το κουμπί ON).
ΕΑΝ στις ρυθμίσεις του υπολογιστή είναι τσεκαρισμένο να ξεκινάει πρώτα από το CD-ROM (πράγμα που φαίνεται στο BIOS (μην ρωτήσεις τι είναι αυτό )), τότε ξεκινώντας ο υπολογιστής θα σε ρωτήσει αν θέλεις να κάνεις επανεκκίνηση ΜΕ ή ΧΩΡΙΣ την υποστήριξη του CD-ROM. Επέλεξε το ΜΕ.
Ξεκινάει η διαδικασία εγκατάστασης των Windows98, η οπο9ία είναι σχετικά απλή και θα σε καθοδηγεί από μερικά συγκεκριμένα βήματα.

ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΟΧΗ!
Ακόμα και αν θεωρείς ότι είσαι ψιλοσχετική με τους υπολογιστές αλλά ΔΕΝ έχεις κάνει ξανά τις παραπάνω διαδικασίες, τότε καλύτερα βρες κάποιον σχετικό και κάνε τα παραπάνω υπό την επίβλεψή του. Έτσι θα γλιτώσεις χρόνο και νεύρα. Εγώ σε προειδοποίησα πάντως
Ή αν ΔΕΝ είσαι σχετική και δεν υπάρχει λόγος να το μάθεις – τότε πάνε τον υπολογιστή σε ένα κατάστημα πληροφορικής και με 30 ευρώ το πολύ θα σου το παραδώσουν σαν καινούριο. Άλλωστε γι΄ αυτό υπάρχουν και οι ειδικοί.

Καλή επιτυχία!
--------------------
www.gregory.gr

Μηνύματα: 294 | Από: Κομοτηνή | Εγγραφή: Οκτ 2001  |  IP: Logged
SUNNY
Νέο Μέλος
Μέλος 250

Αξιολογήστε!

στάλθηκε στις 08-12-2004 22:29     Προφίλ Χρήστη: SUNNY   Προσωπική Ιστοσελίδα   Αποστολή Email: SUNNY     Αποστολή Προσωπικού Μηνύματος   Τροποποίηση/Διαγραφή   Απάντηση με Αναφορά
Ευχαριστώ ΠΟΛΥΥΥΥΥ.

Δυστυχώς είμαι υποχρεωμένη να προσπαθήσω μόνη μου.
Ε κάθε αρχή και δύσκολη. Εξάλλου είναι και η πρώτη φορά που κάνω χρήση της ηλεκτρονικής "διαδραστικής" επικοινωνίας. Μάλλον ξεκίνησα (από ότι είδα μετά) από άσχετο θέμα, καθώς υπάρχει κατηγορία για υπολογιστές.

Θεωρώ ότι είμαι τυχερή και ευχαριστώ για την βοήθεια.

Αν συνεχίσω στο "άμεσο" μέλλον να έχω μηχάνημα θα στείλω νέα από την απόπειρά μου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

GregoryGR
Διαχειριστής
Μέλος 8

Αξιολόγηση:

στάλθηκε στις 08-12-2004 22:34     Προφίλ Χρήστη: GregoryGR   Προσωπική Ιστοσελίδα   Αποστολή Email: GregoryGR     Αποστολή Προσωπικού Μηνύματος   Τροποποίηση/Διαγραφή   Απάντηση με Αναφορά
Να' σαι καλά
Αν εκραγεί ή πάθει κανά λάστιχο ξερω γω... - εδώ είμαστε
(Αν και εμείς οι ίδιοι τους υπολογιστές μας τους πάμε στους ειδικούς)
--------------------
www.gregory.gr

GregoryGR
Διαχειριστής
Μέλος 8

Αξιολόγηση:

στάλθηκε στις 13-12-2004 17:50     Προφίλ Χρήστη: GregoryGR   Προσωπική Ιστοσελίδα   Αποστολή Email: GregoryGR     Αποστολή Προσωπικού Μηνύματος   Τροποποίηση/Διαγραφή   Απάντηση με Αναφορά
Πέρασαν 5 μέρες και η SUNNY ακόμα να φανεί...
Και μετά μου λέτε ότι δεν αξίζει να πληρώσεις τα 30 ευρώ για τις υπηρεσίες των ειδικών...
--------------------
www.gregory.gr

SUNNY
Νέο Μέλος
Μέλος 250

Αξιολογήστε!

στάλθηκε στις 13-12-2004 22:48     Προφίλ Χρήστη: SUNNY   Προσωπική Ιστοσελίδα   Αποστολή Email: SUNNY     Αποστολή Προσωπικού Μηνύματος   Τροποποίηση/Διαγραφή   Απάντηση με Αναφορά
Χα....
1. Η Sunny ζει και βασιλεύει.
2. Η Sunny πιέζεται από διάφορες ανάγκες και καταστάσεις. Μία εκ των οποίων είναι και τα 30 ευρώ.
3. Η Sunny έκανε προσπάθεια αλλά... Για να δει κανείς το μέγεθος της "τύχης" της ...το καβουρδιστήρι της προφανώς έχει χτυπήσει για τα καλά. Έτσι όταν τικάρει την επανεκκίνηση σε DOS το μηχάνημα δεν ανταποκρίνεται, στην καλύτερη των περιπτώσεων, και κολλά, στην χειρότερη.
4. Μέχρι ο Θεός να βρέξει ευρώ, τα οποία τα χρειαζόμαστε γενικώς πλην των επιδιορθώσεων, η Sunny σκεφτηκε το εξής:
Κράτα το καβουρδιστήρι έτσι όπως λειτουργεί και μέχρις ότου λειτουργεί να σου παρέχει τουλάχιστον ένα μινιμουμ επικοινωνίας.
5. Κάνε τον μεγαλύτερο όγκο δουλειάς σου από άλλο υπολογιστή.
6. Κάνε γενικώς την προσευχή σου.....

Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον.

Είμαι η πρώτη που πιστεύω ότι πρέπει να πληρώνονται οι ειδικοί, και να μην μετατρέπουμε τον εαυτό μας σε "ειδικό" απαυτολόγο επί παντώς επιστητού.

Κάποιες φορές όμως δεν γίνεται αλλιώς.
Για αυτό εξάλλου έμαθα να αλλάζω και λάστιχο στο αυτοκίνητο. Δεν μου έφταναν για να κάνω ανανέωση στην οδική βοήθεια. Και έτσι προτίμησα να σπάσω και κάνα νύχι. Αν ήταν χειμώνας μπορεί να έσκιζα και κάνα καλσόν.

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ
Να ζητάμε πάντα την βοήθεια των ειδικών. Και να τους αμοίβουμε για αυτήν. Είναι ο μόνος τρόπος διασφάλισης της περιουσίας μας.

Μην κοιτάτε εμένα. Πέσατε στην εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Η ανάγκη βλέπετε...

Όλες οι ώρες είναι Ώρες Ελλάδας  

New Topic  Post Reply Close Topic    Move Topic    Διαγραφή μηνύματος next oldest topic   next newest topic
Γρήγορη Μετάβαση:

Γενικές πληροφορίες | Ειδήσεις | Χάρτες | Τουριστικός οδηγός | Διασκέδαση | E-Cards | Forum | Κατάλογος ιστοσελίδων

Αρχική σελίδα | Χάρτης του site | Πληροφορίες για το site | Προτείνετε το site | Διαφήμιση στο site | Επικοινωνία
Στατιστικά του Site Copyright © Komotini On-Line 2000-2007
Υψηλάντου 3, 69100 Κομοτηνή • Τηλ-Fax: 25310 36699
studio.kom.gr