Χα....
1. Η Sunny ζει και βασιλεύει.
2. Η Sunny πιέζεται από διάφορες ανάγκες και καταστάσεις. Μία εκ των οποίων είναι και τα 30 ευρώ.
3. Η Sunny έκανε προσπάθεια αλλά... Για να δει κανείς το μέγεθος της "τύχης" της ...το καβουρδιστήρι της προφανώς έχει χτυπήσει για τα καλά. Έτσι όταν τικάρει την επανεκκίνηση σε DOS το μηχάνημα δεν ανταποκρίνεται, στην καλύτερη των περιπτώσεων, και κολλά, στην χειρότερη.
4. Μέχρι ο Θεός να βρέξει ευρώ, τα οποία τα χρειαζόμαστε γενικώς πλην των επιδιορθώσεων, η Sunny σκεφτηκε το εξής:
Κράτα το καβουρδιστήρι έτσι όπως λειτουργεί και μέχρις ότου λειτουργεί να σου παρέχει τουλάχιστον ένα μινιμουμ επικοινωνίας.
5. Κάνε τον μεγαλύτερο όγκο δουλειάς σου από άλλο υπολογιστή.
6. Κάνε γενικώς την προσευχή σου.....Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον.
Είμαι η πρώτη που πιστεύω ότι πρέπει να πληρώνονται οι ειδικοί, και να μην μετατρέπουμε τον εαυτό μας σε "ειδικό" απαυτολόγο επί παντώς επιστητού.
Κάποιες φορές όμως δεν γίνεται αλλιώς.
Για αυτό εξάλλου έμαθα να αλλάζω και λάστιχο στο αυτοκίνητο. Δεν μου έφταναν για να κάνω ανανέωση στην οδική βοήθεια. Και έτσι προτίμησα να σπάσω και κάνα νύχι. Αν ήταν χειμώνας μπορεί να έσκιζα και κάνα καλσόν.
ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ
Να ζητάμε πάντα την βοήθεια των ειδικών. Και να τους αμοίβουμε για αυτήν. Είναι ο μόνος τρόπος διασφάλισης της περιουσίας μας.
Μην κοιτάτε εμένα. Πέσατε στην εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Η ανάγκη βλέπετε...