Komotini On-Line ΚΤΕΟ Θρακικά
 KOMOTINI ON-LINE » FORUM
ΧΩΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ Αναζήτηση στο SiteΠροσθήκη στα ΑγαπημέναΣτείλτε Σελίδα σε Φίλο
κομοτηνή ειδήσεις χάρτες κατάλογος ecards ευρετήριο επιχειρηματικά ξενοδοχεία διασκέδαση forum
Sorokada Komotini
ΠΡΟΦΙΛ | ΕΓΓΡΑΦΗ | ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ | ΒΟΗΘΕΙΑ | ΜΕΛΗ | ΑΡΧΙΚΗ
New Topic  Post Reply
  next oldest topic   next newest topic
»  KOMOTINI FORUMS   » Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ   » Διασκέδαση στην Κομοτηνή   » μπαράκια

Στείλε αυτή την Σελίδα σε φίλους!    
Αποστολέας Θέμα: μπαράκια
RavenLord
Νέο Μέλος
Μέλος 355

Αξιολογήστε!

στάλθηκε στις 26-10-2005 21:06     Προφίλ Χρήστη: RavenLord   Προσωπική Ιστοσελίδα   Αποστολή Email: RavenLord     Αποστολή Προσωπικού Μηνύματος   Τροποποίηση/Διαγραφή   Απάντηση με Αναφορά
γεια σας παιδιά... είμαι νέος στην πόλη σας και δεν έχω γυρίσει αρκετά μέρη. απ'ότι έχω δει παίζουν αρκετα κλαμπ και καφετέριες αλλα δεν έχω βρει ακόμη κάποιο κλασσικό bar (οκ, πλην του "βαλχάλλα" που το ήξερα πριν έρθω)... ανεξαρτήτου μουσικής κατεύθυνσης, υπάρχει τίποτα τέτοιο?
--------------------
Rock or Nothing

Μηνύματα: 3 | Από: Κομοτηνή | Εγγραφή: Οκτ 2005  |  IP: Logged
safet
Νέο Μέλος
Μέλος 356

Αξιολογήστε!

στάλθηκε στις 31-10-2005 13:57     Προφίλ Χρήστη: safet   Προσωπική Ιστοσελίδα   Αποστολή Email: safet     Αποστολή Προσωπικού Μηνύματος   Τροποποίηση/Διαγραφή   Απάντηση με Αναφορά
enzo,folıa,bizard,lobi,kaı pola alla.mono na exeıs lefta
Μηνύματα: 2 | Από: tourkia | Εγγραφή: Οκτ 2005  |  IP: Logged
<mpountalas>
unregistered

στάλθηκε στις 03-11-2005 22:12       Τροποποίηση/Διαγραφή   Απάντηση με Αναφορά
mparakia polla alla ola einai idia apo thema mousikis kai kosmou. Pseytokyrile, psiloskiladika kai me polla lefta gia tis karekles kai ta plakakia stis toualetes
Krima pou ayti i poli exei toso poli nearokosmo alla mparakia me xaraktira (mousikes kata basi) kanena.
Ta ligosta mparakia poy anoiksane sto parelthon (den enow to kontino parelthon) frontisan na ta kleisoun oi mpatsoi giati to diaforetiko tromazei s'ayti ti poli
Mono alabastro kai valhala einai diaforetika alla dyo magazia den mporoun na xwresoun tosa diaforetika idoi mousikis kai na kalypsoun diaforetika gousta.

wake up

IP: Logged
felantaki
Νέο Μέλος
Μέλος 369

Αξιολογήστε!

στάλθηκε στις 12-12-2005 17:13     Προφίλ Χρήστη: felantaki   Προσωπική Ιστοσελίδα   Αποστολή Email: felantaki     Αποστολή Προσωπικού Μηνύματος   Τροποποίηση/Διαγραφή   Απάντηση με Αναφορά
Πιστεύω ότι το Ize Bar είναι μία από τις καλύτερες προτάσεις αυτό τον καιρό.
--------------------
Choose life...

Μηνύματα: 2 | Από: Κομοτηνή | Εγγραφή: Δεκ 2005  |  IP: Logged

Όλες οι ώρες είναι Ώρες Ελλάδας  

New Topic  Post Reply Close Topic    Move Topic    Διαγραφή μηνύματος next oldest topic   next newest topic
Γρήγορη Μετάβαση:

Γενικές πληροφορίες | Ειδήσεις | Χάρτες | Τουριστικός οδηγός | Διασκέδαση | E-Cards | Forum | Κατάλογος ιστοσελίδων

Αρχική σελίδα | Χάρτης του site | Πληροφορίες για το site | Προτείνετε το site | Διαφήμιση στο site | Επικοινωνία
Στατιστικά του Site Copyright © Komotini On-Line 2000-2007
Υψηλάντου 3, 69100 Κομοτηνή • Τηλ-Fax: 25310 36699
studio.kom.gr