Komotini On-Line ΚΤΕΟ Θρακικά
 KOMOTINI ON-LINE » FORUM
ΧΩΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ Αναζήτηση στο SiteΠροσθήκη στα ΑγαπημέναΣτείλτε Σελίδα σε Φίλο
κομοτηνή ειδήσεις χάρτες κατάλογος ecards ευρετήριο επιχειρηματικά ξενοδοχεία διασκέδαση forum
Sorokada Komotini
ΠΡΟΦΙΛ | ΕΓΓΡΑΦΗ | ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ | ΒΟΗΘΕΙΑ | ΜΕΛΗ | ΑΡΧΙΚΗ
New Topic  Post Reply
  next oldest topic   next newest topic
»  KOMOTINI FORUMS   » Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ   » Διασκέδαση στην Κομοτηνή   » Πάμε ΑΡΔΑΣ 2002!

Στείλε αυτή την Σελίδα σε φίλους!    
Αποστολέας Θέμα: Πάμε ΑΡΔΑΣ 2002!
Admin
Διαχειριστής
Μέλος 1

Αξιολόγηση:

στάλθηκε στις 04-07-2002 20:46     Προφίλ Χρήστη: Admin   Προσωπική Ιστοσελίδα   Αποστολή Email: Admin     Αποστολή Προσωπικού Μηνύματος   Τροποποίηση/Διαγραφή   Απάντηση με Αναφορά
ΑΡΔΑΣ 2002: 23.07.2002 - 28.07.2002

Σε 3 βδομάδες από σήμερα ξεκινάνε οι γνωστές σε όλους νεανικές εκδηλώσεις "Άρδας - Συνάντηση Νέων 2002" στις Καστανιές Έβρου. Ξέρουμε ότι πολλοί από εμάς θα θέλανε να πάνε και φέτος αλλά ίσως να μην βρίσκουν την κατάλληλη παρέα την συγκεκριμένη εποχή καθώς πολλοί Κομοτηναίοι λείπουν σε διακοπές εκτός Νομού.

Για αυτόν τον λόγο προτείνουμε να μαζευτούμε μια ομάδα από γνωστούς και άγνωστους μεταξύ τους Κομοτηναίους (και όχι μόνο) κάθε ηλικίας και να πάμε όλοι μαζί για να περάσουμε ευχάριστα σε ζεστό κλήμα παρέας.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε αυτή την ομαδική εκδρομή, παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας εδώ ή τηλεφωνήστε στο 0945 707957. Σίγουρα θα περάσουμε υπέροχα όλοι μαζί στον Άρδα!

Σχετικές πληροφορίες:
Επίσημο web site του Άρδα
Πρόγραμμα φετινών εκδηλώσεων

[ 04-07-2002: Message edited by: Admin ]
--------------------
=================
Komotini On-Line

Μηνύματα: 118 | Από: Κομοτηνή | Εγγραφή: Οκτ 2001  |  IP: Logged
Kostis
Μέλος
Μέλος 7

Αξιολόγηση:

στάλθηκε στις 21-07-2002 21:16     Προφίλ Χρήστη: Kostis   Προσωπική Ιστοσελίδα   Αποστολή Email: Kostis     Αποστολή Προσωπικού Μηνύματος   Τροποποίηση/Διαγραφή   Απάντηση με Αναφορά
Γεια σου καπετάνιε! Ήρθε η ώρα να μαζέψουμε τις σκηνές, τα συμπράγκαλα μας [π.χ. βρακιά, οδοντόκρεμες/βουρτσες, ξυραφάκια(προαιρετικά), κανένα παντελόνι, καμιά μπλούζα μακριά (για την ψύχρα το βραδάκι), autan για τους κώνωπες, απωθητικό για τα φίδια και τις σαύρες.. , χρήματα (κυρίως χρήματα!), τα γυαλιά μας, καμία βάρκα να κάνουμε βόλτες στο ποτάμι, την απόχη για κανένα ψαράκι, την ψηστιέρα για να το ψήσουμε, προφυλακτικά με γεύση 'μέντα' για να συνδυάζονται και με το τοπίο! Και όλοι οι πιστοί προσέλθετε.]

Η παρέα μαζεύτηκε (σχεδόν) και οι σκηνές είναι σε ετοιμότητα. Τα παιδία κι εγώ προετοιμαζόμαστε ψυχολογικά για να περάσουμε όσο το δυνατό καλύτερα αν δεν προλάβουν να μας κατασπαράξουν οι κροκόδειλοι του ποταμού ΑΡΔΑ!
Θα παρακολουθήσουμε την εκδήλωση, θα μαυρίσουμε, θα πεινάσουμε, θα διψάσουμε, θα διασκεδάσουμε, θα μας ποιεί τις μπύρες ο Admin και θα τον γιουχάρουμε, θα παρακολουθήσουμε χορό από τους χορευτές τις παρέας και θα τους χειροκροτήσουμε μέχρι να κοκκινίσουν τα χέρια μας. Στο τέλος θα τους πετάξουμε και ντομάτες (θυμηθείτε κανείς να πάρουμε καμία δέκα κιλά πριν φύγουμε).

Σόρρυ για τα ορθογραφικά...

Greece-Alania Chat Room Homepage
greece-alania@kom.gr

[ 22-07-2002: Message edited by: Kostikas ]
--------------------
Kostis™

Μηνύματα: 70 | Από: Αθήνα - Κομοτηνή | Εγγραφή: Οκτ 2001  |  IP: Logged
Admin
Διαχειριστής
Μέλος 1

Αξιολόγηση:

στάλθηκε στις 24-07-2002 17:23     Προφίλ Χρήστη: Admin   Προσωπική Ιστοσελίδα   Αποστολή Email: Admin     Αποστολή Προσωπικού Μηνύματος   Τροποποίηση/Διαγραφή   Απάντηση με Αναφορά
Αναχωρούμε σήμερα αργά το βράδυ όσοι μαζευτήκαμε.
Αν τυχόν θελήσει κάποιος της τελευταίας στιγμής να έρθει μαζί – να μας πάρει τηλέφωνο. Και χώρος υπάρχει και διάθεση.
Θα προσπαθήσουμε σε αυτή την στήλη να αποτυπώσουμε και τις εντυπώσεις μας από το φεστιβάλ όταν γυρίσουμε με το καλό.
Ως τότε – καλά να περάσουμε, και εμείς και εσείς.
--------------------
=================
Komotini On-Line

Kostis
Μέλος
Μέλος 7

Αξιολόγηση:

στάλθηκε στις 28-07-2002 02:10     Προφίλ Χρήστη: Kostis   Προσωπική Ιστοσελίδα   Αποστολή Email: Kostis     Αποστολή Προσωπικού Μηνύματος   Τροποποίηση/Διαγραφή   Απάντηση με Αναφορά
Πάμε ΑΡΔΑ! Πάμε ΑΡΔΑ! Πάμε ΑΡΔΑ!.........
Πήγαμε ΑΡΔΑ και τραντάχτηκε η Γη!

Αυτό είναι ο «ΑΡΔΑΣ» τελικά ρε παιδιά;
Ένα ποτάμι με κοσμοπλημμύρα!

Εντάξει δε μπορώ να πω… χαβαλές και πανηγύρια αλλά και κούραση και πείνα
Φυσικό είναι θα μου πεις αφού όταν αποφασίζεις να πας για να ζήσεις αυτή την διαφορετική εμπειρία της κατασκήνωσης και διασκέδασης παράλληλα, έχει και συνέπειες.
Πανικός, χαμός... Άνω κάτω...νεολαία... κόσμος συνέχεια πηγαινοερχόταν...σκηνές η μια πάνω στην άλλη... κόσμος ο ένας πάνω στον άλλο... αυτοκίνητα το ένα πάνω στο άλλο...!

Την πρώτη μέρα φτάσαμε εξαθλιωμένοι... χωρίς καθόλου ύπνο σχεδόν... γυρίζαμε σαν τις άδικες κατάρες και ψάχναμε που θα κατασκηνώσουμε! Την πρώτη μέρα η μισή παρέα είχε κατασκηνώσει στη μια άκρη και η άλλη μισή στην άλλη, κοντά στη μεγάλη σκηνή, άλλα τελικά την επόμενη μέρα ενωθήκαμε!

Ψήσαμε, περπατήσαμε, ήπιαμε νερά αρκετά, καφέδες, παγωτά, σάντουιτς, ήλιο μπόλικο στο κεφάλι μας... κοκκινίσαμε... κάποιοι κάναμε κανό, τραμπολίνο, παίξαμε ρακέτες, προσπαθήσαμε να κοιμηθούμε… πλατσουρίσαμε στο νερά, κάναμε βόλτες.. βόλτες... Βόλτες... Ώσπου πιάστηκαν τα πόδια μας και καθίσαμε να ψήσουμε για να φάμε λουκάνικα, σουβλάκια, κοτόπουλα... να πιούμε, μπύρες, πορτοκαλάδες, (πάλι) νερό, coca cola, ice-tea... ξανά μπύρες... όπου και ο Admin ξεπέρασε το παγκόσμιο (προηγούμενο του ρεκόρ) σε κατανάλωση μπύρας!

Το ραδιάκι έπαιζε τα mp3.. και από την άλλη ακούγαμε και τους καλλιτέχνες που τραγουδούσαν στη μεγάλη σκηνή... Μαχαιρίτσας, Τσακνής, Χατζηγιάννης... κλπ.

…φύγαμε Σάββατο πρωί η μισή περά και η άλλη μισή το μεσημέρι.

Περάσαμε ξέγνοιαστα αν εξαιρέσουμε την ταλαιπωρία!

Με λίγες λέξεις: «ΑΡΔΑΣ… ΜΑΡΔΑΣ…ΣΑΡΔΑΣ… ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΔΑΣ...!»

[ 29-07-2002: Message edited by: Kostikas ]
--------------------
Kostis™

rodmar
Νέο Μέλος
Μέλος 77

Αξιολογήστε!

στάλθηκε στις 29-07-2002 00:19     Προφίλ Χρήστη: rodmar   Προσωπική Ιστοσελίδα   Αποστολή Email: rodmar     Αποστολή Προσωπικού Μηνύματος   Τροποποίηση/Διαγραφή   Απάντηση με Αναφορά
Σκαω απο τη ζηλεια μου!!Κι εγω ηθελα Αρδα-Μαρδα-Σαρδα-Κουκουναρδα!!!...
--------------------
rodmar

Admin
Διαχειριστής
Μέλος 1

Αξιολόγηση:

στάλθηκε στις 29-07-2002 06:08     Προφίλ Χρήστη: Admin   Προσωπική Ιστοσελίδα   Αποστολή Email: Admin     Αποστολή Προσωπικού Μηνύματος   Τροποποίηση/Διαγραφή   Απάντηση με Αναφορά
Το μήνυμα του αγαπητού μας φίλου Κωστή (παραπάνω) μου θύμισε το παλιό σοφό παραμύθι με τους τρεις τυφλούς και έναν ελέφαντα. Τώρα δεν θυμάμαι πως ακριβώς είχε η φάση αλλά ήταν τρεις τυφλοί που συνάντησαν έναν ελέφαντα, τον άγγιξαν και άρχισαν μετά να διηγούνται ο ένας στον άλλον το πως είναι ο ελέφαντας. Αυτός που είχε πιάσει την προβοσκίδα έλεγε πως ο ελέφαντας είναι σαν ένα τεράστιο φίδι, ο δεύτερος που είχε πιάσει το πόδι του ελέφαντα έλεγε πως μοιάζει με ένα χοντρό και ψιλό δέντρο και ο τρίτος που έπιασε τον ελέφαντα από την ουρά έλεγε πως μοιάζει με ένα σχοινί. Και όμως κανένας από αυτούς δεν μπορούσε να δει μια ολοκληρωμένη εικόνα ενός Ελέφαντα.

Από την άλλη όμως άποψη έχει και δίκιο ο Κωστής, καθώς αυτή ακριβώς την εικόνα σχηματίζει κάποιος που πάει για πρώτη φορά σε μια κατασκήνωση (οποιαδήποτε). Κούραση, εντελώς διαφορετικές καταστάσεις από αυτές που συνηθίζουμε, ανάγκη αυτοσχεδιασμού και προσαρμοστικότητας. Μην ξεχνάς όμως Κωστή ότι αξίζει χίλιες φορές να πας και μια δεύτερη και τρίτη φορά έτσι ώστε μια μέρα να ανακαλύψεις την άλλη εικόνα της κατασκήνωσης. Είμαι σίγουρος ότι θα την λατρέψεις.

Περάσαμε υπέροχα! Μείναμε μόνο 2 μέρες αλλά πέρασαν τόσο έντονα που μας φάνηκε σα να ήμασταν εκεί 1 βδομάδα. Θα μπορούσα να απαριθμώ έπ’ άπειρου τα καλά (και τα κακά) της εκδρομής αυτής, αλλά όσοι ξέρουν από κατασκηνώσεις ξέρουν επίσης ότι είναι μάταιο να προσπαθείς να τις περιγράψεις. Ελπίζω απλά να αναρτήσουμε κάπου και μερικές από τις φωτογραφίες που βγάλαμε.

Άντε και του χρόνου!
--------------------
=================
Komotini On-Line

GregoryGR
Διαχειριστής
Μέλος 8

Αξιολόγηση:

στάλθηκε στις 29-07-2002 13:50     Προφίλ Χρήστη: GregoryGR   Προσωπική Ιστοσελίδα   Αποστολή Email: GregoryGR     Αποστολή Προσωπικού Μηνύματος   Τροποποίηση/Διαγραφή   Απάντηση με Αναφορά
Ο Κωστής μου έστειλε τις δικές του φωτογραφίες. Οι υπόλοιποι;
Βασικά θέλω πολύ να δω τις φωτογραφίες που κάνουμε κανό στο ποτάμι, bungee trambolino με τις τούμπες στον αέρα, εκεί που χορεύουμε Capoeira μπροστά στην φωτιά (ελπίζω κάποιος να μας τράβηξε μερικές ).
Αχ, και επίσης! Μήπως τράβηξε κάποιος εκείνο το τεράστιο διαφημιστικό μπουκάλι της Heineken; Τι ήταν αυτό ρε παιδιά! Ακόμα το βλέπω στον ύπνο μου!
--------------------
www.gregory.gr

Μηνύματα: 294 | Από: Κομοτηνή | Εγγραφή: Οκτ 2001  |  IP: Logged
Kostis
Μέλος
Μέλος 7

Αξιολόγηση:

στάλθηκε στις 29-07-2002 13:50     Προφίλ Χρήστη: Kostis   Προσωπική Ιστοσελίδα   Αποστολή Email: Kostis     Αποστολή Προσωπικού Μηνύματος   Τροποποίηση/Διαγραφή   Απάντηση με Αναφορά
Εγώ σου έστειλα φωτογραφίες που κάναμε κανό mr Gregory! Και επίσης σου έστειλα και τον εαυτό σου να κάνεις Capoeira στη φωτιά... εσένα και την Angela δεν σας έβγαλε κανείς μάλλον
Τώρα όσο για το μπουκάλι έχω μια φωτογραφία αλλά είναι θολή... αν τη θες ρίξε σινιάλο!

--------------------------------------------

Τώρα όσον αφορά τη δική μου εντύπωση για την κατασκήνωση μάλλον έχει δίκιο ο καλός μας Admin-istratoras γιατί και ως παλιός πρόσκοπος τα έχει ζήσει αυτά τα πράγματα βαθιά στο πετσί του ενώ εμείς από την πρωτεύουσα φερμένοι (εγώ δλδ.)... ήμασταν σαν τα ψάρια έξω απ' το νερό! Χαλάλι όμως.. Όσο ζεις μαθένεις!

Του χρόνου αν είμαι στο στρατό, δεν το βλέπω να παρευρίσκομαι στον ΑΡΔΑ, αλλά τις επόμενες χρονιές είμαι μαζί σου Admin για να με εθίσεις στα κόλπα της κατασκήνωσης! Ελπίζω να μου μάθεις να πιάνω ψάρια με καμάκι
--------------------
Kostis™

crizz
Μέλος
Μέλος 33

στάλθηκε στις 29-07-2002 20:39     Προφίλ Χρήστη: crizz   Προσωπική Ιστοσελίδα   Αποστολή Email: crizz     Αποστολή Προσωπικού Μηνύματος   Τροποποίηση/Διαγραφή   Απάντηση με Αναφορά
Εγώ παιδιά δε ξέρω από "ελέφαντες" και τέτοια κόλπα. Ξέρω όμως ότι είδα τελικά τι είναι αυτός ο "άρδας" από πρώτο χέρι και αυτό μου αρκεί.

Όσο περνούσαν οι ώρες τα πράματα γίνονταν ακόμα καλύτερα εκεί και ειδικά όταν άρχισε ο Greg να μας ταΐζει στα κάρβουνα.

Επειδή όμως μου έλειψε η χλίδα, φεύγω αύριο για Σκόπελο να ικανοποιήσω και τις πιο "Κοσμικές" μου "ανάγκες".

Αν και ψιλό χόρτασα διακοπές θα κάνω μια μικρή εξόρμηση και στις Σποράδες.

Ευχηθείτε μου "Καλές Διακοπές" κι να περνάτε κι εσείς τέλεια

[ 29-07-2002: Message edited by: crizz ]

Kostis
Μέλος
Μέλος 7

Αξιολόγηση:

στάλθηκε στις 29-07-2002 22:06     Προφίλ Χρήστη: Kostis   Προσωπική Ιστοσελίδα   Αποστολή Email: Kostis     Αποστολή Προσωπικού Μηνύματος   Τροποποίηση/Διαγραφή   Απάντηση με Αναφορά
quote:
Originally posted by crizz:
Εγώ παιδιά δε ξέρω από "ελέφαντες" και τέτοια κόλπα. Ξέρω όμως ότι είδα τελικά τι είναι αυτός ο "άρδας" από πρώτο χέρι και αυτό μου αρκεί.

Όσο περνούσαν οι ώρες τα πράματα γίνονταν ακόμα καλύτερα εκεί και ειδικά όταν άρχισε ο Greg να μας ταΐζει στα κάρβουνα.

Επειδή όμως μου έλειψε η χλίδα, φεύγω αύριο για Σκόπελο να ικανοποιήσω και τις πιο "Κοσμικές" μου "ανάγκες".

Αν και ψιλό χόρτασα διακοπές θα κάνω μια μικρή εξόρμηση και στις Σποράδες.

Ευχηθείτε μου "Καλές Διακοπές" κι να περνάτε κι εσείς τέλεια

[ 29-07-2002: Message edited by: crizz ]

Καλές διακοπές Χρηστάκο και καλή χλιδή σου εύχομαι αφού σου έλειψε τόσο. Πρόσεχε τη Σοφκάρα από τους αχινούς και εύχομαι να περάσετε χάρμα!
Αλήθεια πότε γυρνάτε;
Άιντε και τον μεθεπόμενο χρόνο (γιατί τον επόμενο έχει στρατό) οργανώνουμε ποιο ζεστά την εξόρμηση στον ΑΡΔΑ.

Να περνάτε καλά παιδάκια, φιλιά!
--------------------
Kostis™

GregoryGR
Διαχειριστής
Μέλος 8

Αξιολόγηση:

στάλθηκε στις 30-07-2002 02:10     Προφίλ Χρήστη: GregoryGR   Προσωπική Ιστοσελίδα   Αποστολή Email: GregoryGR     Αποστολή Προσωπικού Μηνύματος   Τροποποίηση/Διαγραφή   Απάντηση με Αναφορά
Καλές διακοπές Χρήστο και Σοφία!
Χαιρετίσματα στις Σποράδες και στον Πρόδρομο!
Φέρε μας και κανένα σουβενίρ (μια κρύα Heineken ασσούμε)
--------------------
www.gregory.gr

Μηνύματα: 294 | Από: Κομοτηνή | Εγγραφή: Οκτ 2001  |  IP: Logged
crizz
Μέλος
Μέλος 33

στάλθηκε στις 02-08-2002 12:43     Προφίλ Χρήστη: crizz   Προσωπική Ιστοσελίδα   Αποστολή Email: crizz     Αποστολή Προσωπικού Μηνύματος   Τροποποίηση/Διαγραφή   Απάντηση με Αναφορά
Από Σκόπελο:
Ευχαριστούμε παίδες, η Σκόπελος είναι πολύ χάι!!! Όχι μην ανησυχείτε δε περνάμε όλη μας την ώρα στα Internet-Cafe

Τον Πρόδρομο δεν τον πετύχαμε ακόμα (Ευτυχώς)

Φιλιά από,

Χρήστο, Σοφία

Υ.Γ. Souvenir den exei

[ 02-08-2002: Message edited by: crizz ]

Kostis
Μέλος
Μέλος 7

Αξιολόγηση:

στάλθηκε στις 04-08-2002 17:08     Προφίλ Χρήστη: Kostis   Προσωπική Ιστοσελίδα   Αποστολή Email: Kostis     Αποστολή Προσωπικού Μηνύματος   Τροποποίηση/Διαγραφή   Απάντηση με Αναφορά
Από Ξυλαγανή:

Ε, Χρήστο εμένα θα μου κάνεις τη χάρη να μου φέρεις για σουβενίρ καμιά Βολιώτησα γιατί ξέρω ότι είναι πολύ όμορφες από έγκυρες πηγές!
Το θέμα είναι που θα την κουβαλήσεις γιατί δεν θα χωράει σίγουρα μέσα στο σάκο σου...
Έπρεπε να προνοήσεις να πάρεις και ένα τσουβάλι μαζί σου.

Τέλος πάντων... αν καταφέρεις και μου πάρεις αυτό το σουβενίρ θα σου είμαι ευγνόμων... αν πάλι όχι, πάλι ευγνόμων θα σου είμαι (γιατί οι Βολιώτησες θέλουν και συντήρηση...)

[ 04-08-2002: Message edited by: Kostikas ]
--------------------
Kostis™

Όλες οι ώρες είναι Ώρες Ελλάδας  

New Topic  Post Reply Close Topic    Move Topic    Διαγραφή μηνύματος next oldest topic   next newest topic
Γρήγορη Μετάβαση:

Γενικές πληροφορίες | Ειδήσεις | Χάρτες | Τουριστικός οδηγός | Διασκέδαση | E-Cards | Forum | Κατάλογος ιστοσελίδων

Αρχική σελίδα | Χάρτης του site | Πληροφορίες για το site | Προτείνετε το site | Διαφήμιση στο site | Επικοινωνία
Στατιστικά του Site Copyright © Komotini On-Line 2000-2007
Υψηλάντου 3, 69100 Κομοτηνή • Τηλ-Fax: 25310 36699
studio.kom.gr