Komotini On-Line ΚΤΕΟ Θρακικά
 KOMOTINI ON-LINE » FORUM
ΧΩΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ Αναζήτηση στο SiteΠροσθήκη στα ΑγαπημέναΣτείλτε Σελίδα σε Φίλο
κομοτηνή ειδήσεις χάρτες κατάλογος ecards ευρετήριο επιχειρηματικά ξενοδοχεία διασκέδαση forum
Sorokada Komotini
ΠΡΟΦΙΛ | ΕΓΓΡΑΦΗ | ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ | ΒΟΗΘΕΙΑ | ΜΕΛΗ | ΑΡΧΙΚΗ
New Topic  Post Reply
  next oldest topic   next newest topic
»  KOMOTINI FORUMS   » Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ   » Άλλα Θέματα   » Χρόνια καλά GregoryGR!

Στείλε αυτή την Σελίδα σε φίλους!    
Αποστολέας Θέμα: Χρόνια καλά GregoryGR!
Terry
Νέο Μέλος
Μέλος 3

Αξιολόγηση:

στάλθηκε στις 19-11-2003 21:06     Προφίλ Χρήστη: Terry   Προσωπική Ιστοσελίδα   Αποστολή Email: Terry     Αποστολή Προσωπικού Μηνύματος   Τροποποίηση/Διαγραφή   Απάντηση με Αναφορά
Γεια σου Gregory από την μακρινή και κρύα Αγγλία!

Ελπίζω να περνάς καλά και να είσαι ιδιαίτερα χαρούμενος σήμερα που κλείνεις τα 39 (ελπίζω να μην κάνω λάθος). Σου εύχομαι χρόνια καλά και πάντοτε επιτυχίες σε ότι κάνεις! Επίσης σου εύχομαι (καθώς ξέρω ότι είναι σημαντικό για σένα) κάθε επιτυχία και συνεχή πρόοδο στο «παιδί» σου – σ’ αυτό το site που έχει γίνει το απόλυτο site αναφοράς στην Κομοτηνή στο Interνέτ

Έχουμε καιρό να επικοινωνήσουμε, και εγώ έχω καιρό να στείλω κανένα μήνυμα εδώ στο forum. Φαίνεται ότι πήζω στο διάβασμα; Εσένα πως πάν τα κέφια σου; Υποθέτω ότι και εσύ έχεις ζόρια τώρα με το διάβασμα για το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Ή δεν είναι τελικά τόσο δύσκολο όσο λένε;

Άντε φιλιά και πάλι εκατόχρονος!

Μηνύματα: 12 | Από: Komotini | Εγγραφή: Οκτ 2001  |  IP: Logged
GregoryGR
Διαχειριστής
Μέλος 8

Αξιολόγηση:

στάλθηκε στις 19-11-2003 21:48     Προφίλ Χρήστη: GregoryGR   Προσωπική Ιστοσελίδα   Αποστολή Email: GregoryGR     Αποστολή Προσωπικού Μηνύματος   Τροποποίηση/Διαγραφή   Απάντηση με Αναφορά
Έλα ρε Terrας! Δεν το πιστεύω, ΖΕΙΣ;
Χίλια ευχαριστώ, χάρηκα με το μήνυμα σου, πράγματι έχουμε καιρό να τα πούμε.
Όσον αφοράει την ηλικία μου – 39 να γίνεις, μωρή φώκια! Άκους εκεί... Ζηλεύεις το νεαρόν της ηλικίας μας. Ου να μου χαθείς!
Όντως και εγώ έχω διάβασμα. Και πολύ δουλειά κιόλας. Οπότε... δεν προβλέπονται ιδιαίτερα συχνές «κοινωνικές εκδηλώσεις» Αλλά νταξ... όπως έλεγε και ο Κομφούκιος – το θέμα είναι «να την βρεις» Και εγώ ευτυχώς την βρίσκω.
Το Ανοιχτό έχει πολλές (και αρκετά συχνές) εργασίες, οπότε το διάβασμα δεν το αποφεύγεις με τίποτα. Ιδιαίτερη φρίκη είναι για μένα η Άλγεβρα (αν και δεν νομίζω να θυμάσαι εσύ ρεμάλι τι θα πει Άλγεβρα )
Αυτά τα λίγα, ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές σου!
--------------------
www.gregory.gr

Μηνύματα: 294 | Από: Κομοτηνή | Εγγραφή: Οκτ 2001  |  IP: Logged

Όλες οι ώρες είναι Ώρες Ελλάδας  

New Topic  Post Reply Close Topic    Move Topic    Διαγραφή μηνύματος next oldest topic   next newest topic
Γρήγορη Μετάβαση:

Γενικές πληροφορίες | Ειδήσεις | Χάρτες | Τουριστικός οδηγός | Διασκέδαση | E-Cards | Forum | Κατάλογος ιστοσελίδων

Αρχική σελίδα | Χάρτης του site | Πληροφορίες για το site | Προτείνετε το site | Διαφήμιση στο site | Επικοινωνία
Στατιστικά του Site Copyright © Komotini On-Line 2000-2007
Υψηλάντου 3, 69100 Κομοτηνή • Τηλ-Fax: 25310 36699
studio.kom.gr