Komotini On-Line ΚΤΕΟ Θρακικά
 KOMOTINI ON-LINE » FORUM
ΧΩΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ Αναζήτηση στο SiteΠροσθήκη στα ΑγαπημέναΣτείλτε Σελίδα σε Φίλο
κομοτηνή ειδήσεις χάρτες κατάλογος ecards ευρετήριο επιχειρηματικά ξενοδοχεία διασκέδαση forum
Sorokada Komotini
ΠΡΟΦΙΛ | ΕΓΓΡΑΦΗ | ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ | ΒΟΗΘΕΙΑ | ΜΕΛΗ | ΑΡΧΙΚΗ
New Topic  Post Reply
  next oldest topic   next newest topic
»  KOMOTINI FORUMS   » Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ   » Άλλα Θέματα   » ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ

Στείλε αυτή την Σελίδα σε φίλους!    
Αποστολέας Θέμα: ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ
ΛΥΔΙΑ
Νέο Μέλος
Μέλος 142

Αξιολόγηση:

στάλθηκε στις 18-05-2003 12:58     Προφίλ Χρήστη: ΛΥΔΙΑ   Προσωπική Ιστοσελίδα   Αποστολή Email: ΛΥΔΙΑ     Αποστολή Προσωπικού Μηνύματος   Τροποποίηση/Διαγραφή   Απάντηση με Αναφορά
Σήμερα το πρωϊ καθαρίζοντας το σπίτι μου ανακάλυψα κάτι που είχα χαμένο από καιρό. Το λεύκωμα με τα στιχάκια της εφηβικής μου ηλικίας. Σας παραθέτω απόσπασμά του. Θα σας παρακέλω να γράψετε και εσείς κάτι από την ψυχή σας. Δικό σας ή κάτι που σας αρέσει πολύ. Ας ανοίξουμε λοιπόν ένα παράθυρο στην ποίηση.

Μην κλαις για το όνειρο που έχασες απόψε
βγές απ' τη θλίψη το χαμόγελό σου δώσεε
Μην κάνεις τη ζωή σου μοιρολόι στα χείλη
Είναι μακρυά για σένα το δείλι
Δεν χάθηκαν τα πάντα μη φοβάσαι
κι΄αυτό που θα σου πω να το θυμάσαι.
ΠΙΣΩ ΑΠ' ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙ
ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ.

Αυτή ήταν η πρώτη καταχώρηση που έγινε στο λευκωματάκι μου και την έκανε η μητέρα μου. Ήμουν στην 2α γυμνασίου όταν χώρισα από τον τότε σύντροφό μου. Η μητέρα μου τότε (που πάντα ήταν και είναι φίλη μου) μου είπε ότι είμαι πολύ μικρή για να κλαίω για χαμένες αγάπες και μου αφιέρωσε αυτό το στιχάκι. Τότε δεν καταλάβαινα τι ήθελε να μου πει.
Τώρα ξέρω.
--------------------
Πάνω από όλα επιθυμώ την αλήθεια ακόμα και όταν αυτή είναι ανυπόφορη

Μηνύματα: 14 | Από: Διδυμότειχο | Εγγραφή: Μαϊ 2003  |  IP: Logged

Όλες οι ώρες είναι Ώρες Ελλάδας  

New Topic  Post Reply Close Topic    Move Topic    Διαγραφή μηνύματος next oldest topic   next newest topic
Γρήγορη Μετάβαση:

Γενικές πληροφορίες | Ειδήσεις | Χάρτες | Τουριστικός οδηγός | Διασκέδαση | E-Cards | Forum | Κατάλογος ιστοσελίδων

Αρχική σελίδα | Χάρτης του site | Πληροφορίες για το site | Προτείνετε το site | Διαφήμιση στο site | Επικοινωνία
Στατιστικά του Site Copyright © Komotini On-Line 2000-2007
Υψηλάντου 3, 69100 Κομοτηνή • Τηλ-Fax: 25310 36699
studio.kom.gr