στάλθηκε στις 18-01-2002 14:01
Στη γωνία της Ν.Ζωίδη και Ηροδότου, υπάρχει μια κάμερα παρακολούθησης! Έχω την εντύπωση πως έχει τοποθετηθεί από μια εταιρία security ή παρακολούθησης χώρων... Το θέμα είναι -πόσοι από σας το έχετε καταλάβει ότι παρακολουθήστε όταν βρίσκεται σ' εκείνη την οδό; -Σας ενοχλεί η ιδέα; -Μήπως θα πρέπει να κάνουμε κάτι και αν ναι τι;
Εμένα με προβλημάτισε αλλά θα θελα να μάθω και τη δικιά σας γνώμη...
στάλθηκε στις 18-01-2002 14:26
emena den me enoxli katholou -------------------- If U R wondering who am I.."I'm a student in life..Always filling up from the river of knowledge and drowning into an ocean of possibilties..Too much possibilities I guess !
Μηνύματα: 88 | Από: the edge of reality | Εγγραφή: Οκτ 2001 | IP: Logged
<ZipME>
unregistered
στάλθηκε στις 18-01-2002 18:47
Εγω λεω να κανουμε μια διαδήλωση γυμνοί εκει μπροστά στην καμερα... τάχα τυχαία
IP: Logged
crizz
Μέλος
Μέλος 33
στάλθηκε στις 19-01-2002 08:05
Απ' ότι κατάλαβα αντιμετωπίσατε το θέμα πολύ ανάλαφρα. Είτε γιατί πράγματι δε χαίρει ιδιαίτερης ανησυχίας είτε γιατί είστε κολλητάρια με το παραπάνω γραφείο Βέβαια ίσως είναι και το ότι είναι μεμονωμένη περίπτωση. Για να είμαι ειλικρινής ούτε εγώ ήμουν σίγουρος αν έπρεπε ή όχι να ανησυχήσουμε. Μήπως ξέρει κανείς όμως αν αυτό είναι αντισυνταγματικό όπως τα μηχανάκι της τροχαίας που σε φωτογραφίζουν όταν ξεπερνάς το όριο ταχύτητας?
στάλθηκε στις 19-01-2002 23:49
Θεωρώ πολύ σημαντική την πληροφορία για την ύπαρξη κάμερας παρακολούθησης, ώστε να μην περάσω ποτέ ξανά από την περιοχή ....... αχτένιστος και ασουλούπωτος.
Χωρίς πλάκα, αν δεν υπάρξει νομοθετική κάλυψη για τέτοιου είδους θέματα, τότε θα πρέπει να αρχίζουμε να το συνηθίζουμε !!