στάλθηκε στις 07-02-2003 15:38
Γιά να μάθεις τι ή ποιός είσουν στήν προηγούμενη ζωή σου πληκτρολόγησε ημερα, μήνα, χρόνο γέννησης σου στην παρούσα ζωη στο site που ακολουθεί: http://www.argo.ac/utils/pastlife.html
P.S. Thanks to <paramy8aki> -------------------- www.gregory.gr
στάλθηκε στις 18-02-2003 15:21
Den ksero poios esteile protos auti tin istioselida, alla oson afora emena epese diana... Bravo, paidia.. tipota allo paromoio;
στάλθηκε στις 16-05-2003 19:32
Διάγνωση: -------------------------------------------------------------------------------- Δέν ξέρω πώς θα σού φανεί αλλα ήσουν γυναίκα στην τελευταία γήϊνη ενσάρκωσή σου. Γεννήθηκες κάπου στην περιοχή που σήμερα ονομάζεται Ιζραήλ περίπου το 425. Το επάγγελμα σου ήταν τραπεζίτης, τοκογλύφος, δικαστής. -------------------------------------------------------------------------------- Ένα σύντομο ψυχολογικό προφίλ στην προηγούμενη ζωή: Φυσικό ταλέντο ψυχολόγου, ήξερες πως να επωφεληθείς από τις ευκαιρίες. Ψύχραιμος και ήρεμος σε κάθε περίπτωση. -------------------------------------------------------------------------------- Δίδαγμα που η τελευταία προηγούμενη ζωή σου φέρνει στην παρούσα ζωή: Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να μάθεις να αγαπάς και να εμπιστεύεσαι το Σύμπαν. Είσαι προορισμένος να σκέφτεσαι, να μελετάς, να αναλύεις και να αναπτύξεις εσωτερική Γνώση.
Τιιιιιιιιιιιιιιιιι;;;;;;;; Εγώ Εβραία; Και μάλιστα τοκογλύφα. Ποιος από εσάς έχει πειράξει τη σελίδα; Φτου! φτου! σκόρδο. Αυτό θα πει ειρωνεία γμτ μου. -------------------- Πάνω από όλα επιθυμώ την αλήθεια ακόμα και όταν αυτή είναι ανυπόφορη
στάλθηκε στις 16-05-2003 23:18
Που να δεις τι γράφει και για μένα... Άκου:
Δέν ξέρω πώς θα σού φανεί αλλα ήσουν άντρας στην τελευταία γήϊνη ενσάρκωσή σου. Γεννήθηκες κάπου στην περιοχή που σήμερα ονομάζεται Βόρεια Κίνα περίπου το 1075. Το επάγγελμα σου ήταν βοσκός, ξυλοκόπος, ιππέας.
Στα διάλα! Και κινέζος και βοσκός! Αλλά τι να κάνεις... Άστρα είναι αυτά... -------------------- www.gregory.gr
Δέν ξέρω πώς θα σού φανεί αλλα ήσουν γυναίκα στην τελευταία γήϊνη ενσάρκωσή σου. Γεννήθηκες κάπου στην περιοχή που σήμερα ονομάζεται Κεντρική Ινδία περίπου το 1200. Το επάγγελμα σου ήταν φιλόσοφος, διανοητής.
Ε όχι και γυναίκα ρε παιδιά... -------------------- Ilias K. Admin of www.rocking.gr
στάλθηκε στις 18-05-2003 13:02
Τώρα με νευρίασες. Δεν ήξερα ότι η φιλοσοφία και η διανόηση είναι αντρικά προνόμια Εξάλλου μην ξεχνάς ότι και τα δύο είναι θηλυκού γένους. -------------------- Πάνω από όλα επιθυμώ την αλήθεια ακόμα και όταν αυτή είναι ανυπόφορη
Μηνύματα: 14 | Από: Διδυμότειχο | Εγγραφή: Μαϊ 2003 | IP: Logged
στάλθηκε στις 18-05-2003 14:54
Έλα, έλα. Μια πλάκα έκανα και δεν το εννοούσα. Ζητώ συγνώμη και το παίρνω πίσω. Άλλωστε όλοι ξέρουμε ότι έχεις δίκιο -------------------- www.gregory.gr
Μηνύματα: 294 | Από: Κομοτηνή | Εγγραφή: Οκτ 2001 | IP: Logged
στάλθηκε στις 18-05-2003 18:05
Δεν το πιστεύω Υπάρχουν ακόμα άντρες που αναγνωρίζουν τα λάθη τους. Μάλλον πρέπει να σε εγγράψουμε στην κατηγορία "είδος προς εξαφάνιση"
Δεκτή η συγνώμη. -------------------- Πάνω από όλα επιθυμώ την αλήθεια ακόμα και όταν αυτή είναι ανυπόφορη