Komotini On-Line ΚΤΕΟ Θρακικά
 KOMOTINI ON-LINE » FORUM
ΧΩΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ Αναζήτηση στο SiteΠροσθήκη στα ΑγαπημέναΣτείλτε Σελίδα σε Φίλο
κομοτηνή ειδήσεις χάρτες κατάλογος ecards ευρετήριο επιχειρηματικά ξενοδοχεία διασκέδαση forum
Sorokada Komotini
ΠΡΟΦΙΛ | ΕΓΓΡΑΦΗ | ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ | ΒΟΗΘΕΙΑ | ΜΕΛΗ | ΑΡΧΙΚΗ
New Topic  Post Reply
  next oldest topic   next newest topic
»  KOMOTINI FORUMS   » Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ   » Άλλα Θέματα   » Το τσάμπα είναι πάντα «τσάμπα»!!

Στείλε αυτή την Σελίδα σε φίλους!    
Αποστολέας Θέμα: Το τσάμπα είναι πάντα «τσάμπα»!!
Kostis
Μέλος
Μέλος 7

Αξιολόγηση:

στάλθηκε στις 12-10-2002 07:04     Προφίλ Χρήστη: Kostis   Προσωπική Ιστοσελίδα   Αποστολή Email: Kostis     Αποστολή Προσωπικού Μηνύματος   Τροποποίηση/Διαγραφή   Απάντηση με Αναφορά
Τι θέλει να πει ο ποιητής;

Είναι άθλιοι οι "τύποι" του in.gr...από τη στιγμή που μου ακύρωσαν ένα λογαριασμό που είχα φτιάξει πριν αρκετό καιρό και τον ενημέρωνα μέσω ftp. Το γεγονός έγινε πριν από λίγες μέρες αφού προσπαθούσα να μπω μέσω ftp και δεν μπορούσα γιατί μου έβγαζε το μήνυμα ότι έβαζα λάθος κωδικό! Βέβαια πάντα είχε προβλήματα το in.gr με το ftp... το τσάμπα θα μου πεις έτσι είναι... Αλλά αυτό το μήνυμα δεν μου το είχε βγάλει ποτέ. Προσπάθησα να μπω και μέσω http, να ανοίξω την σελίδα δηλαδή... αλλά μου έβγαζε ο browser ότι δεν βρίσκει το site.

Δεν έκανα καμιά ενέργεια γιατί θεώρησα ότι ήταν ένα από τα παροδικά προβλήματα του ftp του in.gr. Δυστυχώς όμως δεν ήταν έτσι αφού δοκιμάζοντας μετά από δύο περίπου ημέρες... διαπίστωσα ότι ο λογαριασμός άνηκε σε κάποιον άλλο και είχε φορτώσει μάλιστα και τη σελίδα του...! Παραπονέθηκα στο in.gr αλλά απάντηση δεν πείρα. Δεν περιμένω να πάρω... δεν περιμένω να απολογηθεί κανείς. Εγώ αναρωτιέμαι γιατί δίνουν δωρεάν πρόσβαση εφόσον κάνουν ότι τους κατέβει τελικά...! Γιατί δεν στείλανε μια ενημέρωση... για τον λόγο έστω που διαγράφουν το λογαριασμό μου...

Μπορούμε να πούμε για ακόμη μια φορά τη γνωστή σε όλους τους έλληνες έκφραση... "Στην Ελλάδα βρισκόμαστε βρε παιδί... τι περίμενες;"...;

[ 12-10-2002: Message edited by: Kostikas ]
--------------------
Kostis™

Μηνύματα: 70 | Από: Αθήνα - Κομοτηνή | Εγγραφή: Οκτ 2001  |  IP: Logged
Kourou
Νέο Μέλος
Μέλος 58

Αξιολόγηση:

στάλθηκε στις 13-10-2002 01:30     Προφίλ Χρήστη: Kourou   Προσωπική Ιστοσελίδα   Αποστολή Email: Kourou     Αποστολή Προσωπικού Μηνύματος   Τροποποίηση/Διαγραφή   Απάντηση με Αναφορά
Έτσι είναι, μου έχουν τύχει κι εμένα αρκετές στραβές. Είχα κάνει ενα account στην tripod (που σου δίνει 50mb χώρο) και ενώ είχα ανεβάσει το site που ήταν 22mb, μου το έκλεισαν γιατί ήταν λέει μεγάλο... Τι να πει κανείς...!
--------------------
Ilias K.
Admin of www.rocking.gr

Μηνύματα: 23 | Από: Komotini, Greece | Εγγραφή: Φεβ 2002  |  IP: Logged
Kostis
Μέλος
Μέλος 7

Αξιολόγηση:

στάλθηκε στις 13-10-2002 01:51     Προφίλ Χρήστη: Kostis   Προσωπική Ιστοσελίδα   Αποστολή Email: Kostis     Αποστολή Προσωπικού Μηνύματος   Τροποποίηση/Διαγραφή   Απάντηση με Αναφορά
Ωχ μη μου λες τέτοια! Γιατί κι εγώ τώρα τον νέο μου λογαριασμό στην tripod τον έχω κάνει. Μόνο μέχρι 20 mb σου δίνει... οπότε δικαίως στο κόψανε... δεν ξέρω αν παλιά έδινε 50... Πάντως σε ενημέρωσαν για τον λόγο που το κόψανε...! Ίσως κι εγώ τελικά να είχα υπερβεί τα 10 mb που δίνει το in.gr...αλλά ας με προειδοποιούσαν... Αλλά και πάλι το είχα αρκετό καιρό έτσι χωρίς να το πειράξει κανείς και τώρα ξαφνικά ένας άλλος χρήστης έχει τον λογαριασμό; Λίγο στημένο μου φαίνεται...! Άρεεε... Ελλαδάρα, σε πάω!

[ 13-10-2002: Message edited by: Kostikas ]

Kourou
Νέο Μέλος
Μέλος 58

Αξιολόγηση:

στάλθηκε στις 13-10-2002 15:44     Προφίλ Χρήστη: Kourou   Προσωπική Ιστοσελίδα   Αποστολή Email: Kourou     Αποστολή Προσωπικού Μηνύματος   Τροποποίηση/Διαγραφή   Απάντηση με Αναφορά
Kostikas www.tripod.co.uk. Edo sou dinei 50mb kai ipostirizei php, mysql klp...
--------------------
Ilias K.
Admin of www.rocking.gr

Μηνύματα: 23 | Από: Komotini, Greece | Εγγραφή: Φεβ 2002  |  IP: Logged
Kostis
Μέλος
Μέλος 7

Αξιολόγηση:

στάλθηκε στις 14-10-2002 01:20     Προφίλ Χρήστη: Kostis   Προσωπική Ιστοσελίδα   Αποστολή Email: Kostis     Αποστολή Προσωπικού Μηνύματος   Τροποποίηση/Διαγραφή   Απάντηση με Αναφορά
Thank u my friend. Θα το τσεκάρω!

Όλες οι ώρες είναι Ώρες Ελλάδας  

New Topic  Post Reply Close Topic    Move Topic    Διαγραφή μηνύματος next oldest topic   next newest topic
Γρήγορη Μετάβαση:

Γενικές πληροφορίες | Ειδήσεις | Χάρτες | Τουριστικός οδηγός | Διασκέδαση | E-Cards | Forum | Κατάλογος ιστοσελίδων

Αρχική σελίδα | Χάρτης του site | Πληροφορίες για το site | Προτείνετε το site | Διαφήμιση στο site | Επικοινωνία
Στατιστικά του Site Copyright © Komotini On-Line 2000-2007
Υψηλάντου 3, 69100 Κομοτηνή • Τηλ-Fax: 25310 36699
studio.kom.gr