Τι θέλει να πει ο ποιητής; Είναι άθλιοι οι "τύποι" του in.gr...από τη στιγμή που μου ακύρωσαν ένα λογαριασμό που είχα φτιάξει πριν αρκετό καιρό και τον ενημέρωνα μέσω ftp. Το γεγονός έγινε πριν από λίγες μέρες αφού προσπαθούσα να μπω μέσω ftp και δεν μπορούσα γιατί μου έβγαζε το μήνυμα ότι έβαζα λάθος κωδικό! Βέβαια πάντα είχε προβλήματα το in.gr με το ftp... το τσάμπα θα μου πεις έτσι είναι... Αλλά αυτό το μήνυμα δεν μου το είχε βγάλει ποτέ. Προσπάθησα να μπω και μέσω http, να ανοίξω την σελίδα δηλαδή... αλλά μου έβγαζε ο browser ότι δεν βρίσκει το site.
Δεν έκανα καμιά ενέργεια γιατί θεώρησα ότι ήταν ένα από τα παροδικά προβλήματα του ftp του in.gr. Δυστυχώς όμως δεν ήταν έτσι αφού δοκιμάζοντας μετά από δύο περίπου ημέρες... διαπίστωσα ότι ο λογαριασμός άνηκε σε κάποιον άλλο και είχε φορτώσει μάλιστα και τη σελίδα του...! Παραπονέθηκα στο in.gr αλλά απάντηση δεν πείρα. Δεν περιμένω να πάρω... δεν περιμένω να απολογηθεί κανείς. Εγώ αναρωτιέμαι γιατί δίνουν δωρεάν πρόσβαση εφόσον κάνουν ότι τους κατέβει τελικά...! Γιατί δεν στείλανε μια ενημέρωση... για τον λόγο έστω που διαγράφουν το λογαριασμό μου...
Μπορούμε να πούμε για ακόμη μια φορά τη γνωστή σε όλους τους έλληνες έκφραση... "Στην Ελλάδα βρισκόμαστε βρε παιδί... τι περίμενες;"...;
[ 12-10-2002: Message edited by: Kostikas ]
--------------------
Kostis™