http://kom.gr/alaniaΕδώ τα καλά "Αλάνια"! Ένα site τελικά που κατέληξε να είναι "ψυχεδελικό". Έχει χάσει τον εαυτό του εδώ και καιρό, αφού πέρασε από πολλά στάδια. Αυτό φαίνεται άλλωστε από την παρέα του καναλιού στο οποίο αντιστοιχεί η σελίδα. Όσο "ωριμάζει" το site, αρχίζει να φαίνεται "ανησυχία" στα βλέμματα τους.
"Τι γίνετε;"
"Τι είναι αυτό;"
"Θεωρείται τώρα αυτό, κανονικό site;"
Σε άλλους αρέσει απλά επειδή το κατανοούν ως μια φρέσκια πρωτότυπη ιδέα που δεν έχει να απολογηθεί σε κανένα. Είναι αυτή που είναι και δεν βασίζεται πουθενά!
Με αυτό το σκεπτικό κατασκευάστηκε η σελίδα.
Βασικά εγώ που την "ταλαιπωρώ" τόσους μήνες (9 φορές συγκεκριμένα) δεν έχω κανένα σκοπό, ούτε θεωρώ ότι φτιάχνω σελίδα για το internet. Είναι σαν να έχω ένα φύλλο χαρτί και να κάνω μουτζούρες. Πειραματίζομαι. Απλά παίζω...
Ωραία, τώρα γεράσαμε πλέον και κάναμε αρκετά παιχνίδια, αλλά τα πειράματα δεν τελείωσαν!
To Kom.gr σε μια κατανόηση της προσπάθειας μου και της προβολής του καναλιού στον κυβερνοχώρο (όχι ότι έχουμε ανάγκη από άτομα για την οικογένεια.. αλλά λέμε!), βοήθησε να στεγάσουμε την σελίδα αυτή στον χώρο του, ώστε να έχει ένα σπιτάκι κι αυτή να κάθετε ήσυχη και «άγρια» παράλληλα για να προκαλεί με δέος αυτούς που τους αρέσει το παιχνίδι!
Έχε γεια καλέ μου επισκέπτη! Ελπίζω να με καταλάβεις
[ 23-07-2002: Message edited by: Kostikas ]
--------------------
Kostis™