στάλθηκε στις 21-11-2001 22:05
Μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να κάνω τη σελίδα μου, refresh όταν κάνεις το παράθυρο του Explorer resize ή Maximize?
IP: Logged
στάλθηκε στις 22-11-2001 01:36
<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript"> <!-- Begin if(document.layers || document.all) { a = 1; setInterval("Jump()", 10); } function Jump() { a = a + 1; self.moveBy((Math.random() * a * 2 - a), (Math.random() * a * 2) - a); } // End --> </script>
Κάτι τέτοιο σου κάνει; -------------------- ================= Komotini On-Line
στάλθηκε στις 22-11-2001 23:51
Βασικά το προηγούμενο δεν είχε καμία σχέση και ήταν μια πλάκα
Δεν έχω τώρα υπόψη κάτι τέτοιο. Αλλά μήπως εξηγείς τί ακριβώς θέλεις να κάνεις για να σκεφτούμε άλλον έναλλακτικό τρόπο; -------------------- ================= Komotini On-Line
στάλθηκε στις 04-10-2002 06:09
Εύγε! Τέτοιους Web Designers θέλουμε να μας βάλουν σε τάξη! Το διαδύκτιο έχει πάρει την κάτω βόλτα και αν δεν ενωθούμε όλοι μαζί δεν θα πετύχουμε τίποτα!
Crizz άκουσες; Αυτό να βάλεις! Τι είναι τούτοι ρε συ! Πείρανε σβάρνα τα site και ψάχνουν να βρουν λύσεις σε προβλήματα;! Ε όχι ρε παιδιά και τέτοιου είδους διαφήμηση... έτσι κάνουν οι επαγγελματίες...;
στάλθηκε στις 04-10-2002 15:49
Κατάλαβε κανεις τι εννοούσε τελικά ο Κωστής; Είπε "ευχαριστώ" στον άνθρωπο για την βοήθειά του; Του την είπε για της "διαφήμιση"; Είπε κάτι άλλα που δεν το κατάλαβα; Προβληματίστηκα -------------------- ================= Komotini On-Line
Μηνύματα: 118 | Από: Κομοτηνή | Εγγραφή: Οκτ 2001 | IP: Logged
στάλθηκε στις 05-10-2002 17:38
Είπα "ντροπή" σ' αυτούς που κάνουν έμμεση διαφήμηση της εταιρίας τους. Θα μπορούσε να υπογράψει ανώνυμα και όχι να εκμεταλευθεί το forum για να διαφημήσει την εταιρία του! Αυτό δεν το θεωρώ εγώ "επαγγελματισμό"! Τι να πω... Ω καιροί... ω ήθη! -------------------- Kostis™
Μηνύματα: 70 | Από: Αθήνα - Κομοτηνή | Εγγραφή: Οκτ 2001 | IP: Logged
στάλθηκε στις 06-10-2002 05:18
Θες προσωπική μου γνώμη; - Χαζομάρες λες και προσβάλλεις άδικα το άτομο που ΚΑΙ άξιος webmaster είναι ΚΑΙ φιλότιμο άτομο. Αυτό το λεω χωρίς να τον/την γνωρίζω, απλά βλέπω τις δουλειές τους και κρίνω και βλέπω ότι ενώ ανταποκρίθηκε ευχαρίστως στην απορία κάποιου που ζητούσε βοήθεια, τον κατακρίνεις και από πάνω...
Όσον αφοράει την υπογραφή... στην ζωή όλοι μας ότι και αν κάνουμε - το υπογράφουμε. Και καλά κάνουμε. Που είναι το κακό; -------------------- ================= Komotini On-Line
στάλθηκε στις 06-10-2002 05:32
Και βασικά αυτό το topic έχει τίτλο: KOMOTINI FORUM » Hardware & Software » Refresh on Resize? Παρακαλώ να μην γράφουμε τίποτα εκτός από όσα αφοράνε το θέμα. Για flame υπάρχει η ενότητα "Άλλα Θέματα".