Komotini On-Line ΚΤΕΟ Θρακικά
 KOMOTINI ON-LINE » FORUM
ΧΩΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ Αναζήτηση στο SiteΠροσθήκη στα ΑγαπημέναΣτείλτε Σελίδα σε Φίλο
κομοτηνή ειδήσεις χάρτες κατάλογος ecards ευρετήριο επιχειρηματικά ξενοδοχεία διασκέδαση forum
Sorokada Komotini
ΠΡΟΦΙΛ | ΕΓΓΡΑΦΗ | ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ | ΒΟΗΘΕΙΑ | ΜΕΛΗ | ΑΡΧΙΚΗ
New Topic  Post Reply
  next oldest topic   next newest topic
»  KOMOTINI FORUMS   » Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ   » Μικρές Αγγελίες   » Χειροποίητα δώρα !

Στείλε αυτή την Σελίδα σε φίλους!    
Αποστολέας Θέμα: Χειροποίητα δώρα !
Τουλα
Νέο Μέλος
Μέλος 196

Αξιολογήστε!

στάλθηκε στις 01-01-2008 11:25     Προφίλ Χρήστη: Τουλα   Προσωπική Ιστοσελίδα   Αποστολή Email: Τουλα     Αποστολή Προσωπικού Μηνύματος   Τροποποίηση/Διαγραφή   Απάντηση με Αναφορά
Θέλετε κάποιο δωράκι για τον/την αγαπημένο/νη σας που δεν θα το έχει κανένας άλλος;

Πάρτε με τηλέφωνο ή στήλτε μου E - Mail και πείτε μου τί ακριβώς θέλετε κι εγώ θα σας το φτιάξω.

Δείτε δείγματα της δουλειάς μου στην ιστοσελίδα μου:
http://toula1974.spaces.live.com/

Εκεί θα βρείτε φωτπγραφίες των αντικειμένων που φτιάχνω.

Κινητό: 6972351150
E - Mail: agathy74@gmail.com

Μηνύματα: 4 | Από: Κομοτηνή | Εγγραφή: Μαρ 2004  |  IP: Logged
GregoryGR
Διαχειριστής
Μέλος 8

Αξιολόγηση:

στάλθηκε στις 04-01-2008 13:13     Προφίλ Χρήστη: GregoryGR   Προσωπική Ιστοσελίδα   Αποστολή Email: GregoryGR     Αποστολή Προσωπικού Μηνύματος   Τροποποίηση/Διαγραφή   Απάντηση με Αναφορά
Wow!
Πολύ ενδιαφέρον!
Είσαι ταλέντο
Και μένα μ'αρέσουν πολύ οι χειροτεχνίες.
Καλή συνέχεια!
--------------------
www.gregory.gr

Μηνύματα: 294 | Από: Κομοτηνή | Εγγραφή: Οκτ 2001  |  IP: Logged
Τουλα
Νέο Μέλος
Μέλος 196

Αξιολογήστε!

στάλθηκε στις 04-01-2008 16:00     Προφίλ Χρήστη: Τουλα   Προσωπική Ιστοσελίδα   Αποστολή Email: Τουλα     Αποστολή Προσωπικού Μηνύματος   Τροποποίηση/Διαγραφή   Απάντηση με Αναφορά
Ευχαρηστώ πολύ !

Μπήκες στην σελίδα μου;

Φτιάχνω με πάάάάάρα πολύ αγάπη ότι βλέπεις στην σελίδα μου κι αυτό νομίζω είναι το κυριώτερο συστατικό για να γίνει καλή μια δουλειά. Άν δεν υπάρχει αγάπη γι΄αυτό που κάνεις, δεν βοηθάνε και πολύ τα υλικά που έχεις στην διάθεσή σου.

Εσένα σου αρέσουν να τα βλέπεις ή ασχολήσαι κι εσύ με κάτι παρόμοιο;

Μηνύματα: 4 | Από: Κομοτηνή | Εγγραφή: Μαρ 2004  |  IP: Logged
GregoryGR
Διαχειριστής
Μέλος 8

Αξιολόγηση:

στάλθηκε στις 08-01-2008 17:39     Προφίλ Χρήστη: GregoryGR   Προσωπική Ιστοσελίδα   Αποστολή Email: GregoryGR     Αποστολή Προσωπικού Μηνύματος   Τροποποίηση/Διαγραφή   Απάντηση με Αναφορά
Συμφωνώ,
Ασχολούμαι αλλά όχι σταθερά, απλά ως hobby όποτε έχω χρόνο και πιο πολύ για να περνάμε πιο ευχάριστα τον χρόνο με τον μικρό μου γιό. Μην φανταστείς, απλά πράγματα φτιάχνουμε
--------------------
www.gregory.gr

Μηνύματα: 294 | Από: Κομοτηνή | Εγγραφή: Οκτ 2001  |  IP: Logged

Όλες οι ώρες είναι Ώρες Ελλάδας  

New Topic  Post Reply Close Topic    Move Topic    Διαγραφή μηνύματος next oldest topic   next newest topic
Γρήγορη Μετάβαση:

Γενικές πληροφορίες | Ειδήσεις | Χάρτες | Τουριστικός οδηγός | Διασκέδαση | E-Cards | Forum | Κατάλογος ιστοσελίδων

Αρχική σελίδα | Χάρτης του site | Πληροφορίες για το site | Προτείνετε το site | Διαφήμιση στο site | Επικοινωνία
Στατιστικά του Site Copyright © Komotini On-Line 2000-2007
Υψηλάντου 3, 69100 Κομοτηνή • Τηλ-Fax: 25310 36699
studio.kom.gr