Komotini On-Line ΚΤΕΟ Θρακικά
 KOMOTINI ON-LINE » FORUM
ΧΩΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ Αναζήτηση στο SiteΠροσθήκη στα ΑγαπημέναΣτείλτε Σελίδα σε Φίλο
κομοτηνή ειδήσεις χάρτες κατάλογος ecards ευρετήριο επιχειρηματικά ξενοδοχεία διασκέδαση forum
Sorokada Komotini
ΠΡΟΦΙΛ | ΕΓΓΡΑΦΗ | ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ | ΒΟΗΘΕΙΑ | ΜΕΛΗ | ΑΡΧΙΚΗ
New Topic  Post Reply
  next oldest topic   next newest topic
»  KOMOTINI FORUMS   » Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ   » Μικρές Αγγελίες   » Ζητούνται μέλη για group

Στείλε αυτή την Σελίδα σε φίλους!    
Αποστολέας Θέμα: Ζητούνται μέλη για group
Kourou
Νέο Μέλος
Μέλος 58

Αξιολόγηση:

στάλθηκε στις 07-09-2002 14:44     Προφίλ Χρήστη: Kourou   Προσωπική Ιστοσελίδα   Αποστολή Email: Kourou     Αποστολή Προσωπικού Μηνύματος   Τροποποίηση/Διαγραφή   Απάντηση με Αναφορά
Λοιπόν, όσο αστείο κι αν φαίνεται, ζητάμε μερικά μέλη για να δημιουργήσουμε rock group να παίζουμε κάνα τραγουδάκι να περνάει η ώρα... Βασικά χρειαζόμαστε drummer, bassίστα και τίποτα πλήκτρα. Α και το πιο σημαντικό... φωνή ! Εαν ενδιαφέρεται κανείς ας επικοινωνήσει μαζί μου (ilias@sfentona.gr) ή ας αφήσει το μήνυμα του εδώ.
Μηνύματα: 23 | Από: Komotini, Greece | Εγγραφή: Φεβ 2002  |  IP: Logged
Admin
Διαχειριστής
Μέλος 1

Αξιολόγηση:

στάλθηκε στις 08-09-2002 03:40     Προφίλ Χρήστη: Admin   Προσωπική Ιστοσελίδα   Αποστολή Email: Admin     Αποστολή Προσωπικού Μηνύματος   Τροποποίηση/Διαγραφή   Απάντηση με Αναφορά
Για ντραμμερ έχω ένα παιδί στο μυαλό μου, αλλά καθώς δεν τον γνωρίζω καλά, ρωτήστε την AnGeLa110. Αν θέλει - θα σας τον συστήσει.
Τώρα για φωνή... εγώ βασικά έχω πολύ φωνάρα... αφου πρώτα με λέγανε Sirene (όταν τραγουδούσα στους Iron Maiden) :P
LOL
--------------------
=================
Komotini On-Line

Μηνύματα: 118 | Από: Κομοτηνή | Εγγραφή: Οκτ 2001  |  IP: Logged
Demian
Νέο Μέλος
Μέλος 44

στάλθηκε στις 29-09-2002 06:41     Προφίλ Χρήστη: Demian   Προσωπική Ιστοσελίδα   Αποστολή Email: Demian     Αποστολή Προσωπικού Μηνύματος   Τροποποίηση/Διαγραφή   Απάντηση με Αναφορά
άμα ζητάτε drumer, bassiστα και πλήκτρα και φωνή τότε εσείς ποιοί είστε και τι παίζεται ? :P
--------------------
Make Magic

Μηνύματα: 27 | Από: Κομοτηνή | Εγγραφή: Ιαν 2002  |  IP: Logged
Kourou
Νέο Μέλος
Μέλος 58

Αξιολόγηση:

στάλθηκε στις 29-09-2002 17:08     Προφίλ Χρήστη: Kourou   Προσωπική Ιστοσελίδα   Αποστολή Email: Kourou     Αποστολή Προσωπικού Μηνύματος   Τροποποίηση/Διαγραφή   Απάντηση με Αναφορά
Είμαστε 2 και παίζουμε κιθάρα. Αντιλαβού?
--------------------
Ilias K.
Admin of www.rocking.gr

<Jocker>
unregistered

στάλθηκε στις 29-06-2003 15:18       Τροποποίηση/Διαγραφή   Απάντηση με Αναφορά
Kai afou zitate meloi gia group eseis ti skata tha kanete s ayto ,afou oute drums kserete oute foni exete...kala malakies eiste? [*]null
IP: Logged
Kourou
Νέο Μέλος
Μέλος 58

Αξιολόγηση:

στάλθηκε στις 30-06-2003 01:18     Προφίλ Χρήστη: Kourou   Προσωπική Ιστοσελίδα   Αποστολή Email: Kourou     Αποστολή Προσωπικού Μηνύματος   Τροποποίηση/Διαγραφή   Απάντηση με Αναφορά
Φίλε το "Anonymous" είναι η εύκολη λύση ε? Προφανώς όμως δε θα σου έχουν μάθει ούτε ανάγνωση αφού σε προηγούμενο post είπα ότι είμαστε ήδη 2 που παίζουμε κιθάρα. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο ήρθα εδώ, για να βρούμε και άλλα άτομα. Και το ειρωνικό σου ύφος δεν πολυαρμόζει.
--------------------
Ilias K.
Admin of www.rocking.gr

<angela110>
unregistered

στάλθηκε στις 17-07-2005 13:52       Τροποποίηση/Διαγραφή   Απάντηση με Αναφορά
quote:
Originally posted by Admin:
Για ντραμμερ έχω ένα παιδί στο μυαλό μου, αλλά καθώς δεν τον γνωρίζω καλά, ρωτήστε την AnGeLa110. Αν θέλει - θα σας τον συστήσει.
Τώρα για φωνή... εγώ βασικά έχω πολύ φωνάρα... αφου πρώτα με λέγανε Sirene (όταν τραγουδούσα στους Iron Maiden)

IP: Logged

Όλες οι ώρες είναι Ώρες Ελλάδας  

New Topic  Post Reply Close Topic    Move Topic    Διαγραφή μηνύματος next oldest topic   next newest topic
Γρήγορη Μετάβαση:

Γενικές πληροφορίες | Ειδήσεις | Χάρτες | Τουριστικός οδηγός | Διασκέδαση | E-Cards | Forum | Κατάλογος ιστοσελίδων

Αρχική σελίδα | Χάρτης του site | Πληροφορίες για το site | Προτείνετε το site | Διαφήμιση στο site | Επικοινωνία
Στατιστικά του Site Copyright © Komotini On-Line 2000-2007
Υψηλάντου 3, 69100 Κομοτηνή • Τηλ-Fax: 25310 36699
studio.kom.gr