στάλθηκε στις 07-09-2002 14:44
Λοιπόν, όσο αστείο κι αν φαίνεται, ζητάμε μερικά μέλη για να δημιουργήσουμε rock group να παίζουμε κάνα τραγουδάκι να περνάει η ώρα... Βασικά χρειαζόμαστε drummer, bassίστα και τίποτα πλήκτρα. Α και το πιο σημαντικό... φωνή ! Εαν ενδιαφέρεται κανείς ας επικοινωνήσει μαζί μου (ilias@sfentona.gr) ή ας αφήσει το μήνυμα του εδώ.
Μηνύματα: 23 | Από: Komotini, Greece | Εγγραφή: Φεβ 2002 | IP: Logged
στάλθηκε στις 08-09-2002 03:40
Για ντραμμερ έχω ένα παιδί στο μυαλό μου, αλλά καθώς δεν τον γνωρίζω καλά, ρωτήστε την AnGeLa110. Αν θέλει - θα σας τον συστήσει. Τώρα για φωνή... εγώ βασικά έχω πολύ φωνάρα... αφου πρώτα με λέγανε Sirene (όταν τραγουδούσα στους Iron Maiden) :P LOL -------------------- ================= Komotini On-Line
Μηνύματα: 118 | Από: Κομοτηνή | Εγγραφή: Οκτ 2001 | IP: Logged
Demian
Νέο Μέλος
Μέλος 44
στάλθηκε στις 29-09-2002 06:41
άμα ζητάτε drumer, bassiστα και πλήκτρα και φωνή τότε εσείς ποιοί είστε και τι παίζεται ? :P -------------------- Make Magic
Μηνύματα: 27 | Από: Κομοτηνή | Εγγραφή: Ιαν 2002 | IP: Logged
στάλθηκε στις 29-09-2002 17:08
Είμαστε 2 και παίζουμε κιθάρα. Αντιλαβού? -------------------- Ilias K. Admin of www.rocking.gr
<Jocker>
unregistered
στάλθηκε στις 29-06-2003 15:18
Kai afou zitate meloi gia group eseis ti skata tha kanete s ayto ,afou oute drums kserete oute foni exete...kala malakies eiste? [*]null
IP: Logged
στάλθηκε στις 30-06-2003 01:18
Φίλε το "Anonymous" είναι η εύκολη λύση ε? Προφανώς όμως δε θα σου έχουν μάθει ούτε ανάγνωση αφού σε προηγούμενο post είπα ότι είμαστε ήδη 2 που παίζουμε κιθάρα. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο ήρθα εδώ, για να βρούμε και άλλα άτομα. Και το ειρωνικό σου ύφος δεν πολυαρμόζει. -------------------- Ilias K. Admin of www.rocking.gr
<angela110>
unregistered
στάλθηκε στις 17-07-2005 13:52
quote:Originally posted by Admin: Για ντραμμερ έχω ένα παιδί στο μυαλό μου, αλλά καθώς δεν τον γνωρίζω καλά, ρωτήστε την AnGeLa110. Αν θέλει - θα σας τον συστήσει. Τώρα για φωνή... εγώ βασικά έχω πολύ φωνάρα... αφου πρώτα με λέγανε Sirene (όταν τραγουδούσα στους Iron Maiden)